Evenimentul Zilei > Social > Drumuri BLOCATE și RESTRICȚII. Care este situația din TRAFIC la această oră. ULTIMELE INFORMAȚII!
Drumuri BLOCATE și RESTRICȚII. Care este situația din TRAFIC la această oră. ULTIMELE INFORMAȚII!

Drumuri BLOCATE și RESTRICȚII. Care este situația din TRAFIC la această oră. ULTIMELE INFORMAȚII!

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță care sunt, la această oră, problemele din trafic. Șoferi, mare atenție la drum și nu plecați până nu vă informați despre schimbările din trafic!

În perioada 02 – 04 mai 2018, circulaţia este restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă pe Autostrada A1 Sebeş – Sibiu, la kilometrii 281+905 metri şi 282+295 metri, din cauza lucrărilor de frezare şi asfaltare a părţii carosabile.Reparaţiile se vor efectua inclusiv pe timpul nopţii, până în seara zilei de vineri, 04 mai 2018.

Din cauza lucrărilor efectuate la podul de peste Râul Vedea, la kilometrii 84+250 şi 86+300, circulaţia se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, pe DN6, la ieşirea din Alexandria către Bucureşti, în judeţul Teleorman.

Traficul este fluidizat cu ajutorul semafoarelor electrice, restricţia fiind menţinută până la data de 25.05.2018.

În judeţul Buzău, circulaţia rutieră este oprită pe podul vechi, situat pe DN2, la intrarea în municipiul Buzău dinspre Râmnicu Sărat, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţie. Traficul rutier se desfăşoară pe podul nou, prevăzut cu câte o bandă pe sens, circulaţia fiind dirijată prin semafoare.

În ceea ce priveşte traficul aerian, feroviar şi naval, nu sunt semnalate probleme deosebite, circulaţia desfăşurându-se în condiţii normale.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: