Drogurile fac ravagii și printre celebritățile autohtone. Lista completă

Drogurile fac ravagii și printre celebritățile autohtone. Lista completă Sursa foto: Arhiva EVZ

Șișu și Marijuana sunt doar două dintre vedetele mioritice care au recunoscut dependența de droguri. Dar lista celor care au fost prinși că au consumat substanțe interzise este una extrem de lungă.

Tudor Șișu, component la trupei La Familia, este unul dintre cei care a recunoscut că are o problemă cu dependența de droguri. Ba chiar s-a străduit să o trateze, având în vedere că a stat și după gratii din acest motiv. Ani de zile s-a luptat cu acest viciu, iar în ultima perioadă pare că a ieșit învingător.

Și Dana Marijuana, o altă cântăreață de hip-hop din România a suferit de același lucru. Și ea a ajuns la dezintoxicare, dar încă mai are căderi legat de aceste vicii. La fel de cunoscut este și cazul lui Fulgy, băiatul Clejanilor. În cazul lui o instanță a stabilit că trebuie să i se administreze tratament medicamentos. Asta pentru a încerca să îl ajute să își revină.

Ca și în cazul celor de mai sus și Fulgy are ocazional căderi și mai scapă în păcat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Lista vedetelor consumatoare de droguri

Ceva mai norocoasă pare să fie sora lui Marguerita Clejanilor. Aceasta a provocat un accident după ce a consumat un cocktail de substanțe interzise. Cert este că nimeni nu a fost rănit, iar ea și-a ispășit pedeapsa care la care a fost condamnată. De atunci fata Clejanilor s-a ținut departe de lumina reflectoarelor în sens negativ.

Poate unul dintre cele mai cumplite cazuri care arată exact în ce situații pot ajunge cei care consumă asemenea substanțe este cel al lui Mario Iorgulescu. Acesta a provocat un accident mortal după ce a consumat substanțe interzise și alcool. Este condamnat la peste 12 ani de închisoare, iar în acest moment se află în Italia la tratament.

Drogurile l-au lovit și pe Dorian Popa

În ultima vreme din ce în ce mai multe vedete sunt prinse în timp ce conduc sub influența substanțelor interzise. Ultimul exemplu în acest sens este cel al lui Dorian Popa, la care nimeni nu s-ar fi așteptat. De altfel, lista este completată cu George Burcea, Puya, Lidia Buble, Cheloo.