Evenimentul Zilei > Social > DROGUL VIOLULUI a apărut și la noi. HARTA STUPEFIANTELOR din București
DROGUL VIOLULUI a apărut și la noi. HARTA STUPEFIANTELOR din București

DROGUL VIOLULUI a apărut și la noi. HARTA STUPEFIANTELOR din București

Ofițerii de la Serviciul Antidrog al Poliției Capitalei au făcut publice câteva din informațiile despre piața de droguri din București. Ei au realizat o hartă, pe sectoare, a produelor stupefiante cele mai comercializate. În plus, Șeful serviciului Antidrog, într-un interviu exclusiv realizat de Antena 3, a declarat că infamul drog al violului a apărut și în Capitală.

Astfel, ofițerul de poliție a afirmat că: ”Nu există club din București unde să nu se consume droguri, chiar în acest moment, există în derulare o anchetă de proporții, la un club cunoscut din Capitală, unde VIP-urile dau câte 300-400 euro pentru o doză de cocaină”.

Conform informațiilor dezvăluite, harta, pe tipuri de stupefiante se prezintă astfel:

HEROINĂ

Sectorul 1 – Bucureștii Noi, Sectorul 2 – Tei Toboc, Sectorul 3 – Vitan Bobocica, Sectorul 4 – Berceni, Sectorul 5 –  Ferentari, Rahova, Sectorul 6 –  Iuliu Maniu.

CANABIS

Zona parcurilor Tineretului, IOR, Cișmigiu, Herăstrău, zona liceelor și colegiilor, precum și cea universitară.

COCAINĂ – drog de lux

Sectorul 1 și Sectorul 3 – Băneasa , Pipera.

Deasemenea se întâlnește în cluburi, concerte, petreceri private, frecventate de oameni cu bani. Prețul unui gram de cocaină este de circa 200 euro. Pentru o doză zilnică se plătește 300 – 400 euro. ”Am avut cazuri în care, în cercurile VIP, aprovizionarea dealer-ului pentru consumatori era ca o compensare a unor alte servicii, a mai spus Seful Serviciului Antidrog. Au fost date droguri (în contrapartidă n.n.) pentru prostituție sau alte elemente de agrement”. El a mai adăugat că în funcție de sezon sau de sărbători importante, dealerii migrează în zona litoralului sau la munte. ”Drogul urmează distracția, el însuși fiind asimilat ca o distracție și de aici nu mai e decât un pas până la dependență”, a mai adăugat ofițerul.

Un semnal de alarmă este și acela că, de câțiva ani, în București a apărut și temutul ”drog al violului”, în formă lchidă, cunoscut sub denumirea oficială de GHB. Din informațiile dezvăluite de polițist, în Capitală au fost primite reclamații care au condus la concluzia că un număr de tinere au fost abuzate sexual, în urma administrării acestui drog.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: