Evenimentul Zilei > Social > Drama unui tânăr. Are nevoie urgent de 60.000 de euro
Drama unui tânăr. Are nevoie urgent de 60.000 de euro

Drama unui tânăr. Are nevoie urgent de 60.000 de euro

Un tânăr are nevoie de bani pentru operație, după ce a suferit un grav accident, în urmă cu cinci ani, la o piscină.

Drama unui tânăr, ar putea să se amelioreze dacă vor fi strânși suficienți bani pentru operație. În 2016, Andrei-Dănuț a suferit un accident în timp ce a sărit în piscină. Impactul cu apa i-a afectat și-a fracturat coloana vertebrală. De atunci, a urmat un coșmar. Iar acum încearcă să strângă 60.000 de euro. Bani necesari pentru a fi operat. Ulterior, Andrei-Dănuț va avea nevoie de recuperare specializată.

Iată ce spune tânărul despre drama trăită în ultimii cinci ani, în mesajul postat pe Facebook. Pe pagina unde se strâng fonduri pentru cazaul său.

Și-a fracturat coloana după ce a sărit în piscină și are nevoie de bani pentru operație

„Uneori și îngerii își frâng aripile!” Mă numesc Andrei-Dănuț, povestea mea începe în 13 august 2016,când în urma unui plonjon în piscină mi-am fracturat coloana cervicală,mai exact vertebrele C6-C7,rămânând complet paralizat de la gât în jos. Am trecut printr-o operație grea la Spitalul Bagdasar Arsenie din București.

De atunci a început coșmarul,dat fiind faptul că am rămas țintuit într-un scaun cu rotile și având în permanență nevoie de ajutorul unei alte persoane. Medicii toți au fost rezervați în ceea ce avea sa urmeze cu recuperarea mea,însă eu nu m-am dat bătut,lupt zilnic cu recuperarea, trecând în toți acești 4 ani prin mai multe centre de recuperare de stat și private,mi-am făcut și acasă o mică sală de gimnastică si zilnic lucrez.” Se spune în mesajul respectiv.

„Recuperarea e grea și costisitoare,însă,speranța că într-o zi voi reuși să merg din nou,ma face să nu renunț și să lupt din toate puterile mele. În urmă cu 2 săptămâni,am trimis actele medicale la o Clinică din Turcia „Liv Hospital”,unde se efectuează transplant de celule stem .

Dosarul meu a fost acceptat,dar ,suma necesară celor 4 intervenții este peste puterea mea financiară. Am nevoie de 60 000 de euro,pentru intervenții, transport și cazare,de aceea apelez la voi toți,în speranța că,puțin cu puțin se aduna. Vă mulțumesc că sunteți alături de mine și promit să vă țin la curent cu tot ce se întâmplă. Cu respect Dănuț!” A mai afirmat tânărul.