Evenimentul Zilei > Actualitate > Dramă ca în cazul Mădălina Manole. Moartea suspectă a unei directoare de școală
Dramă ca în cazul Mădălina Manole. Moartea suspectă a unei directoare de școală

Dramă ca în cazul Mădălina Manole. Moartea suspectă a unei directoare de școală

O dramă care amintește de cazul Mădălina Manole, celebra artistă care s-ar fi sinucis, în anul 2010, cu o substanță toxică, a fost descoperită, luni dimineața, în județul Argeș. Directoarea școlii din satul Izvoru a fost găsită moartă după ce ar fi înghițit otravă. Femeia de 47 de ani avea doi copii iar soțul ei murise de scurt timp.

Directoarea şcolii din comuna Izvoru, judeţul Argeş, a fost găsită moartă, luni dimineaţă, în locuinţa ei, din localitatea argeşeană Izvoru. Lângă trupul neânsuflețit  al femeii de 47 de ani a fost găsită o sticlă goală, iar oamenii legii iau în calcul varianta sinuciderii. Descoperirea macabră a fost făcută la două zile după ce şi-ar fi pus capăt zilelor.

Potrivit primelor informaţii, femeia de 47 de ani s-a otrăvit, transmite Observator.tv. Din primele cercetări ale oamenilor legii, directoarea era moartă de mai bine de 48 de ore, atunci când a fost găsită în şopronul casei.

Oamenii au sunat la numărul de urgenţă 112, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

În apropierea trupului neînsufleţit al femeii, anchetatorii au găsit o sticlă cu o substanţă supectă, cel mai probabil otravă.

Potrivit unor surse, femeia este mamă a doi copii în vârstă de 16 şi 21 de ani, ambii locuind în Piteşti.

În urmă cu câteva luni, respectiv în decembrie 2018, femeia rămăsese văduvă, după ce soţul ei a murit din cauze naturale.