Tânărul a ajuns la camera de gardă a Spitalului Județean din Arad, în cursul nopții de luni spre marți.  Avea tensiunea foarte mică, iar diagnosticul pus de medici a fost unul extrem de grav, ocluzie intestinală depășită.

Practic, Adrian Bâc era în infarct mezenteric, iar medicii au luat decizia de a-l opera de urgență. Din păcate, tânărul interpret de muzică populară a decedat la scurt timp după ce a ieșit din sala de operație, pe un pat de la Secția de Terapie Intensivă.

O rudă a tânărului a comentat pe facebook, printr-un mesaj în care îi acuză pe medici că au pus diagnosticul cu mare întârziere.

„S-a prezentat la unitatea medicală unde i s-a pus diagnosticul ocluzie intestinală – <intervenție chirurgicală minoră>, spuse zeul. Ceva s-a întâmplat sau au găsit ceva la care nu se așteptau, au sunat chirurgii din Cluj, chirurgi care le-au spus zeilor arădeni că au greșit (…) că pot aprinde lumânarea (asta e de la mine). Au refuzat părinților dreptul de a-și vedea fiul timp de 4 ore după deces. 4!!!!!”, se arată în comentariu.

Oficial, conducerea Spitalului Județean Arad a refuzat să comenteze cazul.

Cine este Adrian Bâc?

Adrian Bâc este un cunoscut cântăreț de muzică populară, cu specific bănățean. El a absolvit Liceul de Arte Plastice „Sabin Drăgoi”, după care a studiat contabilitate și informatică la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad. Pasiunea pentru muzică l-a determinat, însă, să se dedice în totalitate carierei de solist. Acesta împlinise 25 de ani pe data de 29 mai, informează cei de la Aradon.

Pe pagina de facebook a tânărului decedat în condiții suspecte prietenii acestuia s-au arătat șocați de cele întâmplate.

„Nu pot să cred ca ai plecat așa de repede….acum vei cânta printre îngeri. Dumnezeu să te odihnească prieten drag… Nu te vom uita”, a scris o prietenă.

„Unde te grăbești viață? Ai fost și vei rămâne o voce deosebită, caldă și plăcută! Cea mai dragă voce a sufletului meu! Îmi pare atât de rău! Dumnezeu să îl aibă în paza sa veșnică, de-a dreapta Sa pentru totdeauna! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu. Sincere condoleanțe!”, a scris altcineva.