Evenimentul Zilei > Monden > Drama din spatele apariției la Antena 1. Povestea cutremură lumea mondenă
Drama din spatele apariției la Antena 1. Povestea cutremură lumea mondenă

Drama din spatele apariției la Antena 1. Povestea cutremură lumea mondenă

Emisiunea „Din Dragoste” de la Antena 1 a prezentat telespectatorilor foarte multe situații sentimentale aflate la limită. Una dintre ele a adus-o în prim-plan pe o tânără care a venit în emisiune pentru a-i cere iertare soțului.

In anul 2005, era vorba despre Helga Drăgan, soția atacantului Claudiu Drăgan. Relația lor se afla în impas, acesta susținând că Helga l-a înșelat cu doi bărbați.

Claudiu nu a dorit să vină, la rândul său, în emisiune, și spune că a fost un moment dificil pentru el atunci când a aflat că soția sa a mers la „Din Dragoste”. Însă, după aceea, cei doi s-au împăcat.

„Nu mi-a fost ușor în acea perioadă. A fost o perioadă neagră, peste care am trecut greu. Atunci, Luțu mi-a fost aproape și a fost foarte important pentru mine. Mă făcea să râd. Nu mi-a plăcut că soția s-a dus la emisiune.

Se uitau și părinții, erau departe de mine și nu înțelegeau prin ce trec. Dar s-a terminat cu bine. Sunt fericit, am un băiat de 11 ani”, a declarat Claudiu Drăgan pentru gsp.ro, citat de cancan.

Unul dintre cei acuzați susținea că Helga l-a chemat la ea acasă.

„Nu cred că aș putea viola o femeie. Nici nu mă pot gandi! Se ținea dupa mine și după Raoul. În prima seară a fost cu el, iar în cea de-a doua cu mine. Nu am știut de acest lucru decât dupa aceea. M-a șocat și pe mine când am aflat că fusese și cu Raoul! Nu mai scăpam de ea. M-a invitat la ea.

Pot descrie lenjeria intimă în care defila în fața mea. Când am cunoscut-o mi-a zis că e divorțată. A făcut-o de bună voie. Abia când Raoul a amenințat-o că îi spune bărbatului sau că a fost violată de noi doi”, susținea Gabriel Vasile, conform sursei.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: