Evenimentul Zilei > Actualitate > Drama a doi copii. Au fost lăsați de mamă în grija rudelor cu probleme psihice
Drama a doi copii. Au fost lăsați de mamă în grija rudelor cu probleme psihice

Drama a doi copii. Au fost lăsați de mamă în grija rudelor cu probleme psihice

Sesizările făcute de vecinii s-au dovedit a fi întemeiate.

Mari necazuri pentru o fată în vârstă de opt ani și pentru fratele ei, de un an. Copiii, din cumna Coșteiu (județul Timiș) au fost abandonați de mama lor, care a decis să-i lase în grija rudelor și a tatălui. Problema este că rudele micuților au probleme psihice, iar tatăl este cunoscut pentru firea violentă și antecedentele penale.

Observând problemele pe care le au cei doi copii, sătenii au făcut mai multe reclamații în ultima jumătate de an. Ei nu primesc mâncare din parte îngrijitorilor, iar de alimentația lor se ocupă câteva vecine. În acest caz au fost sesizate autoritățile de la Protecția Copilului.

În casa acestei familii din județul Timiș trăiesc femei din mai multe generații: străbunica, bunica, o mamă cu copiii săi și o fată de 18 ani care are şi ea un copil de crescut.

Între timp, tânăra în vârstă de 18 ani a părăsit locuinţa după ce şi-a adus bebeluşul acasă. Ea a plecat la un alt bărbat, aşa că tatăl bebelușului s-a mutat în casă. El este cunoscut pentru că are probleme cu legea.

Vecinii au constatat că situația din acea casă nu arată deloc bine și au continuat să facă sesizări. Ei au avut dreptate, iar realitea s-a dovedit a fi dură. Chiar în ziua în care primarul din localitte spunea că tatăl copiilor nu reprezintă un pericol şi totul ar fi doar un atac electoral împotriva sa, fetiţa în vârstă de 8 ani a dispărut de acasă împreună cu tatăl ei în vârstă de 46 de ani.


Părinți denaturați. N-ai mai auzit așa ceva! Unde și-a abandonat copilul de doar 2 ani

Copil abandonat pe câmp, în Ilfov. Poliția, în alertă


Polițiștii au răspuns sesizărilor și au plecat pe urmele celor doi. Oamenii legii i-au descoperit două zile mai târziu pe cei doi, pe marginea unui rău, iar aceştia l-au arestat pe bărbat pentru viol, conform Antena 3.