Evenimentul Zilei > Monden > Dragostea ilegală a basistului lui The Rolling Stones cu o fetișcană de 13 ani
Dragostea ilegală a basistului lui The Rolling Stones cu o fetișcană de 13 ani

Dragostea ilegală a basistului lui The Rolling Stones cu o fetișcană de 13 ani

Dragostea e un fenomen despre care se poate scrie foarte multe, însă povestea de iubire a basistului legendarei trupe The Rolling Stones cu o fată este una de-a dreptul șocantă. După divorțul lor, a avut loc o altă poveste de amor, și tot una nebună.

Englezul Bill Wyman a fost basistul trupei The Rolling Stones vreme de aproape trei decenii, până la începutul anilor ’90. A prins, astfel, cea mai bună perioadă a formației, aducându-și contribuția la majoritatea albumelor și cântecelor celebre ale istoricei trupe.

Pe când avea vârsta de 47 de ani, Bill Wyman a văzut-o pentru prima dată pe Mandy Smith. Ea era doar un copil pe atunci, de doar 13 ani. S-a întâmplat în cadrul unui bal organizat de un liceu londonez, iar despre acest moment, când a văzut-o pe tânăra Mandy, Wyman a spus că a simțit ca și cum cineva l-ar fi lovit în cap cu un ciocan.

La 14 ani, prima ei noapte de amor cu star-ul englez

După ce s-au cunoscut, basistul lui The Rolling Stones a ajutat-o pe fată ca ea să devină un model profesionist. În ciuda faptului că ea era doar un copil, iar el era o celebritate internațională, mama lui Mandy nu s-a arătat deranjată de relația dintre cei doi.

Bill și Mandy și-au ținut ascunsă relația mult timp, dar după au oficializat-o printr-o ceremonie civilă. Bill și Mandy și-au unit destinele la data de 2 iunie 1989, exact în ziua în care ea devenise majoră. Șocant, a ieșit la iveală faptul că Bill și Mandy au făcut dragoste pentru prima oară pe când ea avea doar 14 ani.

Nu cu mult timp după nunta cu Mandy, mariajul lor a început să devină puțin ciudat. Mama ei s-ar fi alăturat noilor căsătoriți în luna de miere și nu a făcut decât să-i examineze cuplul. Bețele în roate au continuat pentru ei, astfel că, în 1991, Bill și Mandy au decis să divorțeze, proces în urma căruia Mandy s-a ales și cu suma de 580.000 de lire sterline. A fost, așadar, a doua căsătorie a lui Wyman, prima fiind cu Diane Cory, dar care s-a încheiat în 1969, după 10 ani de mariaj.

După ani, Wyman și-a apărat relația cu Smith. „A fost foarte emoționant și special la acea vreme. Nu a fost așa cum a fost raportat că a fost și a fost singura dată când s-a întâmplat vreodată în viața mea. Mulți oameni au înțeles, dar au fost și mulți care nu, printre care și mass-media. M-au trat foarte rău din această cauză”, mărturisea Wyman pentru Winnipeg Sun, în 2013.

În concluzie, a existat dragoste între cei doi, dar una greșită, din punct de vedere moral și legal. O dragoste ilegală.

Dar, așteptați! Asta nu e tot!

Lucrurile au devenit și mai ciudate. O întorsătură neașteptată, pe care nici măcar bookmakerii nu au anticipat-o la acea vreme. Vorbim tot despre familiile Wyman și Smith. În 1993, imediat înainte divorțul dintre Bill și Mandy să se încheie definitiv, fiul cel mare al lui Bill Wyman, Stephen, în vârstă de 30 de ani, s-a căsătorit cu mama lui Mandy Smith, Patsy, în vârstă de 46 de ani! (FOTO JOS) Mariajul lor a durat doar doi ani și au divorțat în 1995. Ciudate sunt căile Rock ‘n’ Roll-ului…