Evenimentul Zilei > Monden > Dragoș Bucur, la un pas de moarte din cauza băuturii: „Dumnezeu a avut grijă de mine”
Dragoș Bucur, la un pas de moarte din cauza băuturii: „Dumnezeu a avut grijă de mine”

Dragoș Bucur, la un pas de moarte din cauza băuturii: „Dumnezeu a avut grijă de mine”

Dragoș Bucur nu a fost niciodată un copil cuminte și le dădea mereu mari bătăi de cap părinților săi. Nu a uitat nici acum năzbâtiile pe care le făcea, drept pentru care încearcă să-și înțeleagă copiii atunci când fac același lucru.

Copilăria cunoscutului actor a fost mereu plină de năzbâtii de care își amintește cu drag, dar a făcut și lucruri de care nu este foarte mândru. Acesta era la un pas să moară în adolescență, iar singurul lucru care l-a ținut în viață atunci a fost Dumnezeu, spune el.

Dragoș Bucur, un copil problematic

Prezent în podcastul lui Mihai Bobonete, Dragoș Bucur și-a povestit o parte din copilărie și din nebuniile pe care le făcea în fiecare zi. „Sunt născut în `77 și mama mai zice din când în când că de aceea sunt așa de zguduit. Nu am fost cel mai cuminte copil din lume, îți dai seama. Pur și simplu eram zdrăngănit, îmi plăcea să fac lucruri pe care dacă le fac acum ai mei, sar de cur în sus. Să știi că de multe ori îi las fix din cauza asta.

Discut de multe ori cu Dana pe tema asta și îi explic că și eu făceam la fel. Îmi este rușine de mine când mă uit în oglindă. Nu pot să spun acum nu face chestia asta, când eu știu că făceam”, a povestit actorul.

Deși lucrurile pe care le făcea atunci când era mic nu erau grave, actorul spune că acum îi pare rău că a făcut o mare parte din el. Acesta a povestit că a încercat de mai multe ori să-i imite pe adulții din prejma lui și s-a apucat să ia iarbă de pe jos și să o fumeze. O rula într-un ziar și așa se prostea în spatele blocului împreună cu prietenii lui.

„Am avut un prieten la bloc, Boboc. Nu știu ce mi-a venit mie odată, reparam la o bicicletă cu el și i-am zis o chestie, că vasilina aia de la bicicletă este o substanță vrăjită și că odată ce ai atins-o, el rămâne legat de mine. Și dacă eu îi strig numele și număr până la zece, și el nu vine până lângă mine, îi cresc niște chestii în frunte.

Boboc era mai mic ca mine și m-a crezut. Și dacă Boboc juca fotbal și eu îl strigam, zece, lăsa tot săracul băiat să vină să nu-i crească alea. Și odată a întârziat… și ce crize a făcut săracul Boboc”, a mai povestit amuzat Dragoș Bucur.

Actorul era să moară din cauza alcoolului

Dragoș Bucur a mărturisit că el este împotriva a tot ceea ce înseamnă alcool, țigări sau droguri. Pentru a-și face copiii să realizeze pericolul la care se expun dacă consumă aceste substanțe, actorul i-a povestit fiicei sale despre cum era să moară din cauza băuturii.

„În acest context i-am povestit că odată, cred că aveam vreo 17 ani, m-am îmbătat atât de tare că la un moment dat mi-am dat seama că eram într-unul dintre cele mai înalte hoteluri din Jupiter… 14 etaje.

Și mergeam pe terasă, sus, pe marginea aceea de 10 centimetri, la două noaptea. Mergeam pur si simplu… eram un zeu. Beat rău de tot. Dumnezeu a avut grijă de mine ca eu să nu fac pasul acela pe care, în mod normal l-aș fi făcut strâmb fără nicio problemă la cât de beat eram. Cred că aceea a fost cea mai mare prostie pe care am făcut-o”, și-a mai amintit Dragoș Bucur, potrivit viva.ro.