"Eu nu am spus niciodată că nu am fost adjunct la SRI. Am ieşit din rezervă ca locotenent colonel. Restul sunt speculaţii pe care nu le-am spus eu. Am prezentat o listă de 65 de persoane, a rămas aceeaşi, care să confirme sau să infirme ce am spus eu. Eu nu mă apăr. Am venit aici în calitate de martor. Spun ceea ce ştiu de când eram activ şi apoi ce am aflat după ce am trecut în rezervă”, a spus Dragomir.

„Eu am menţionat culoarul media. De la prima mea ieşire până în prezent, totul a fost confirmat. S-au devoalat şi autodeconspirat aceste elemente. V-am spus ziare.com, hotnews.ro, Digi. Au spus că sunt omul ruşilor, că sunt manipulator, că reprezint mogulii din presă. Nu reprezint pe nimeni, doar pe mine. Eu nu am vorbit de servicii secrete ci că oameni din servicile secrete au folosit media în interesul lor. S-a văzut. Toate aceste ieşiri şi perdele de fum în încercarea de a mă decredibiliza. Ce am spus eu s-a confirmat", a mai precizat fostul colonel SRI.

Dragomir a mai dezvăluit că s-au făcut presiuni asupra sa, după prima audiere în comisie.

"După prima mea ieşire publică am fost contactat de anumite persoane şi le-am spus comisiei. Eu nu pot prezenta documente clasificate. Toate cele prezentate sunt obţinute legal, sunt publice. Cele două subiecte au fost culoarul media şi cel al justiţiei.

Presiuni există şi au existat întotdeauna, dar nu din partea SRI. Sunt persoane deranjate că eu vin la această comisie. Eu nu comentez ideile unor persoane. Am prezentat mecanisme, situaţii, elemente. Comisia să verifice şi să audieze persoane. Eu am prezentat situaţii şi evenimente. Am numit participanţi. Dacă comisia va decide, să le audieze, să vadă dacă este adevărat sau nu", a mai precizat Dragomir.