Evenimentul Zilei > Politica > UN GENERAL CELEBRU I-A ÎNVENINAT pe Dragnea şi Tudose. „Ultimul supraviețuitor al epocii Băsescu”
UN GENERAL CELEBRU I-A ÎNVENINAT pe Dragnea şi Tudose. „Ultimul supraviețuitor al epocii Băsescu”

UN GENERAL CELEBRU I-A ÎNVENINAT pe Dragnea şi Tudose. „Ultimul supraviețuitor al epocii Băsescu”

Început furtunos în politica românească. Mihai Tudose şi-a prezentat demisia din fruntea Guvernului la CEx al PSD, iar la final a declarat că relaţia sa cu liderul formaţiunii, Liviu Dragnea, este „foarte bună”, din moment ce au trecut peste momentul tensionat. O posibilă explicaţie a acestei atitudini poate fi identificarea duşmanului care a băgat zâzania între cei doi politicieni.

Jurnalistul Dan Andronic a publicat un mesaj pe contul său de Facebook, în care devoalează numele celui care ar sta la originea conflictului încheiat prin demisia lui Mihai Tudose.

Dragnea a dezvăluit cum va alege PSD viitorul premier: „Am mână proastă! Eu nu voi mai propune niciun nume”

„Bună dimineața!

Dragnea a declarat aseară că Mihai Tudose "a fost victima unor manipulări" şi că ”le-am spus colegilor mei că există un personaj veninos într-o instituție românească, care a făcut mult rău și face în continuare. Nu va mai face. Nu o să mai apuce." 

Presa nu mai este a 4-a putere din stat. Declinul jurnalismului şi al jurnalistului. Întâmplări și anchete dintr-o viață de ziarist 

Personajul "veninos" de care vorbea Liviu Dragnea este șeful SPP, generalul Lucian Pahonțu, ultimul supraviețuitor al epocii Băsescu.

Am înțeles cum este cu Statul Paralel, mă bucur că l-a descoperit și Dragnea, dar mai avem câteva probleme legate de Declarația 600!

Așa că, dragi cetățeni care aveți venituri din chirii, drepturi de autor, arende, dobânzi, dați repede trei lei pentru a afla ce și cât veți plăti o dată la trei luni. 

Asta ca să vă enervați puțin…”