Evenimentul ZileiJustitieDragnea și interlopul din Berceni, în aceeași oală! Legătură incredibilă între cei doi

Dragnea și interlopul din Berceni, în aceeași oală! Legătură incredibilă între cei doi

Dragnea și interlopul din Berceni, în aceeași oală! Legătură incredibilă între cei doi
Dosarul unui interlop din Berceni, poreclit King Kong, ajuns pe masa celebrului magistrat care a judecat și dosarul lui Liviu Dragnea.

Dosarul în care Marius Alecu, alias Bebino sau King Kong din Berceni, este acuzat de tentativă de omor a ajuns pe masa unui magistrat care a băgat frica-n infractori, acesta judecând celebrul dosar Belina, al lui Liviu Dragnea.

Vestea că magistratul Bogdan Alexandru Dari va judeca procesul în care acuzat de tentativă de omor i-a dat fiori interlopului Marius Alecu, alias Bebino din gruparea Sportivilor.

În încercarea de a evita o pedeapsă maximă din partea magistratul care este etichetat drept extrem de exigent și are în lucru și celebrul dosar Belina, al lui Dragnea, Bebino a cerut recuzarea acestuia, invocând diferite motive. Însă instanța nu s-a arătat impresionată de argumentele interlopului, așa că i-a respins cererea. „Respinge cererea de recuzare a domnului judecător Dari Bogdan Alexandru, formulată de inculpatul ALECU EMIL MARIUS în dosarul nr. 20015/3/2020, ca neîntemeiată. Obligă inculpatul la plata sumei de 200 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de către stat. Fără cale de atac”, au decis judecătorii.

Atacatorii lui King Kong primesc pedepse reduse

În timp ce Bebino așteaptă sentința în dosarul respectiv, atacatorii săi, pe care, la rândul lui, i-a tăiat, în timpul unei încăierări, au beneficiat de reducerea pedepselor.

Inițial, Cezar Petcu și Mohamed Ionescu au primit de la magistrații Tribunalului București, în prima instanță, câte șase ani și opt luni de pușcărie, pentru că l-au tranșat cu săbiile pe Marius Alecu, zis Bebino sau King Kong din Berceni. Ulterior, judecătorii au diminuat pedepsele, la câte cinci ani.

„Reduce pedeapsa principală aplicată inculpatului Petcu Cezar Roberto pentru infracțiunea de tentativă la infracțiunea de omor, de la 6 ani și 8 luni închisoare la 5 ani închisoare.

Reduce durata pedepsei complementare de la 5 ani la 4 ani. Reduce pedeapsa principală aplicată inculpatului Ionescu Mohamed Constantin pentru infracțiunea de tentativă la infracțiunea de omor, de la 6 ani și 8 luni închisoare la 5 ani închisoare. Reduce durata pedepsei complementare de la 5 ani la 4 ani. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei penale atacate”, a dispus instanța superioară, conform Spynews.


Accesează: