Liderul social-democraţilor a declarat miercuri că dacă există neîncredere în capacitatea lui de a dirija cât mai bine destinele formaţiunii, nu se opune unor alegeri care să-i reconfirme sau să-i infirme autoritatea şi popularitatea.

Astfel, Dragnea a explicat că în maximul 10 zile va fi convocat un Comitet Executiv al PSD, în care se va decide dacă la Congresul din 10 martie vor fi organizate alegeri pentru funcțiile de conducere în PSD.

”Dacă ajungem la concluzia că trebuie făcute modificări în BPN, atunci o să întreb și eu partidul ce părere are despre mine. Dacă nu, nu voi face asta”, a spus cel care are şi şefia Camerei Deputaţilor.

În legătură cu cel mai aşteptat eveniment al zilei de joi, 22 februarie, în care Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, va anunţa la ora 18:00 dacă o va revoca sau nu pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, Dragnea a precizat doar atât: „Sper să nu se facă de râs.”

Foarte mulţi lideri PSD l-au atacat dur pe Toader săptămâna trecută atunci când acesta s-a întors de urgenţă din Japonia ca să anunţe că amână luarea unei decizii cu privire la eventuala cerere de revocare a Laurei Codruţa Kovesi.

Ironiile lui dragnea la adresa lui Toader nu s-au oprit aici. Şeful PSD a râs şi de prezenţa lui Toader la Palatul Cotroceni şi la întâlnirea acestuia cu Klaus Iohannis. "Nu mi-a spus nimic despre ce s-a vorbit la Cotroceni.", a mai spus Dragnea.