Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a avut o reacție, care poate fi interpretată în mai multe moduri, privind internarea lui liderului PSD, Liviu Dragnea. Acesta a fost internat timp de 5 zile într-o clinică privată, una dintre zile fiind suprapusă cu ziua când trebuia să se prezinte la Înalta Curte de Casație și Justiție, informează B1.

Andronescu a declarat că nu se justifică statul în spital pentru un diagnostic ca al liderului PSD, decât dacă se face o intervenție chirurgicală.

„Să stai în spital în situaţia în care ai o problemă la coloană nu s-ar justifica decât în măsura în care faci o intervenţie chirurgicală. Dacă nu, poţi face şi alt gen de tratament fără să stai în spital. Atmosfera de spital mai degrabă te îmbolnăveşte.

Dai semnalul când te duci la un spital în România, mesaj mult mai puternic decât dacă pleci în străinătate. Că sunt de stat sau private, contează unde e doctorul în care ai încredre. Şi şcoala şi sănătatea au deficit la încredere, trebuie să găsim soluţia să recâştigăm încrederea.”, a declarat Andronescu.

După discursul de săptămâna trecută de la PSD Ilfov, Liviu Dragnea a acuzat dureri de spate și a fost dus la spital. Acesta a stat internat timp de 5 zile la o clinică privată. În ciuda faptului că a fost diagnosticat cu dublă hernie de disc, liderul PSD nu a dorit să se opereze.
 

 

Te-ar putea interesa și: