Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea, PREMIERUL ROMÂNIEI? Care este PLANUL de ASCENSIUNE al liderului PSD. Ar putea da roade
Dragnea, PREMIERUL ROMÂNIEI? Care este PLANUL de ASCENSIUNE al liderului PSD. Ar putea da roade

Dragnea, PREMIERUL ROMÂNIEI? Care este PLANUL de ASCENSIUNE al liderului PSD. Ar putea da roade

Liviu Dragnea, actualul șef al PSD, ar putea ajunge în funcția de Premier dacă proiectul Ordonanței de Urgență redactat de Tudorel Toader va intra în vigoare.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat duminică seara că a redactat un proiect de ordonanţă de urgenţă, pentru a da posibilitatea persoanelor condamnate de completuri „nelegal constituite” şi care nu mai sunt în termen să poată depune contestaţii în anulare.

Dacă ordonanța de urgență va intra în vigoare și Liviu Dragnea câștigă după depunerea contestației, ar putea scăpa de condamnarea definitivă și va putea ajunge premier.

Anunțul ministrului Justiției cu privire la OUG care să repună pe rol dosarele judecate de completurile ilegale, creează un atac din partea adversarilor PSD cum că Liviu Dragnea ar vrea să ajungă cât mai repede premier. 

Până acum, dosarul lui Liviu Dragnea privind angajările fictive a fost amânat pentru data de 18 februarie, scrie Antena3.

De cealaltă parte, analiștii politici analizează varianta în care Liviu Dragnea candidează la prezidențiale.