Evenimentul Zilei > Politica > Iohannis a pregătit ofensiva împotriva lui Dragnea. Acuzații incredibile despre oamenii din SRI și SPP care îl vor după gratii pe liderul PSD
Iohannis a pregătit ofensiva împotriva lui Dragnea. Acuzații incredibile despre oamenii din SRI și SPP care îl vor după gratii pe liderul PSD

Iohannis a pregătit ofensiva împotriva lui Dragnea. Acuzații incredibile despre oamenii din SRI și SPP care îl vor după gratii pe liderul PSD

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că președintele Klaus Iohannis, alături de oameni din SRI și de generalul Pahonțu, pune mari presiuni pe completul de judecată de la ÎCCJ.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că președintele Iohannis pune mari presiuni pe completul de judecată de la ÎCCJ.

„Omul ăsta a căzut în penibil și în ridicol. E un sfârșit de campanie încordat doar pentru cei care au aruncat cu venin. Referendumul nu va fi boicotat de PSD. Unii au făcut tot ca să fie blocate unele referendumuri, cum ar fi cel din 2009 sau cel pentru familie. Eu nu am fost condamnat pentru fraude la referendum. Normal că nu s-au furat sau falsificat 2 milioane de voturi. Era comanda să fiu condamnat. Am fost condamnat pentru ceva ce nu există. Militanții PSD ar fi putut înțelege de la mine să încalce legea protecției datelor personale, așa au înțeles unii. Eu îi spun lui Iohannis că astea-s visele lui. Nu se schimbă majoritatea parlamentară. Îl asigur  că PSD va fi aici și luni și marți și miercuri și va fi și când va fi izgonit de la Cotroceni.

El nu are alt gând decât Liviu Dragnea. Cred că vrea să mor. După alegerile europarlamentare, o să anunțăm care e candidatul la prezidențiale. Unii vor să sporească presiunile pe completul de judecată. Iohannis a dat comanda. Mai e și SRI-ul și Pahonțu.”, a declarat Dragnea. 

Procesul lui Liviu Dragnea s-a încheiat. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit luni, pentru 27 mai, pronunţarea sentinţei definitive în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în care este judecat liderul PSD, Liviu Dragnea. Tot azi, Radu Mazăre a fost adus din Madagascar, unde plecase pe 30 decembrie 2017.

Luni, Curtea Constituțională a României (CCR) a amânat până în data de 5 iunie decizia referitoare la sesizarea lui Florin Iordache cu privire la completurile de 3 judecători de la Înalta Curte. Această decizie ar putea influența decisiv procesul pe care Liviu Dragnea îl are acum la Curtea Supremă.