Evenimentul ZileiPoliticaDragnea, părăsit definitiv de Irina? Nimeni nu se aștepta la o asemenea lovitură. Avocata liderului PSD a lămurit totul

Dragnea, părăsit definitiv de Irina? Nimeni nu se aștepta la o asemenea lovitură. Avocata liderului PSD a lămurit totul

Dragnea, părăsit definitiv de Irina? Nimeni nu se aștepta la o asemenea lovitură. Avocata liderului PSD a lămurit totul
Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a declarat că iubita liderului PSD este departe, dar nu a precizat locația exactă unde s-ar putea afla.

Avocata lui Liviu Dragnea a afirmat, după ce a plecat de la locuința sa, că iubita lui, Irina, nu este cu șeful PSD.

„Irina nu e cu Dragnea. E departe!”, a afirmat Flavia Teodosiu, potrivit Realitatea Tv.

Ne puteți urmări și pe Google News

Avocata lui Liviu Dragnea a mers la locuința liderului PSD imediat după ce Înalta Curte a anunțat decizia de menținere a pedepsei din prima instanță, de trei ani și jumătate de închisoare cu executare.

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare de completul de 5 judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție. Sentința este definitivă. Astfel, judecătorii au menținut condamnarea din prima instanță. Totodată, Liviu Dragnea trebuie să plătească 23.414 lei despăgubiri civile.

Liviu Dragnea a fost condamnat pentru instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid (PSD) la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.

Tribunalul București a trimis către Poliția Capitalei mandatul de arestare pe numele lui Liviu Dragnea.

Dosarul lui Dragnea s-a judecat la Înalta Curte, atât pe fond, cât și în apel, într-un proces pe parcursul căruia liderul PSD a cerut și a obținut recompunerea Completului de 5 judecători, pe motiv că nu fusese legal constituit.

Pe scurt, CCR a obligat ICCJ să tragă din nou la sorți toate Completurile de 5, inclusiv cel care îl judeca pe Liviu Dragnea, după ce a constatat că magistrații care le prezidau erau numiți de conducerea instanței, nefiind desemnați aleatoroiu așa cum cere legea.

În esență, Liviu Dragnea a fost acuzat că le-a menținut în funcție pe Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica la Protecția Copilului Teleorman, deși cele două nu veneau la serviciu şi îşi desfăşurau de fapt activitatea la sediul județean al PSD.


Accesează: