Evenimentul Zilei > Social > Vești bune pentru unii salariați! Cine se poate aștepta la măriri substanțiale de salarii în perioada imediat următoare
Vești bune pentru unii salariați! Cine se poate aștepta la măriri substanțiale de salarii în perioada imediat următoare

Vești bune pentru unii salariați! Cine se poate aștepta la măriri substanțiale de salarii în perioada imediat următoare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că o anumită categorie de muncitori vor avea salariile mărite în curând. Este vorba despre creșterea salariului minim.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat că va discuta cu constructorii să vadă dacă se poate mări salariul minim pentru cei care lucrează în domeniul construcției rețelelor de gaze.

„Am revenit azi în Dolj, cu foarte mare bucurie, alături de Claudiu Manda și de Lia Olguta Vasilescu la noi proiecte importante pentru județ. Am anunțat că inițiem împreună cu Transgazul un program foarte serios și foarte extins pentru a conecta la rețeaua de gaze localitățile din România, pentru că vorbim aici despre două lucruri, despre accesul la un confort ridicat pentru cetățeni și, de asemenea, șansa pentru agenții economici din România să aibă acces la o sursă de energie care este folosită peste tot în lume. 

În aceste condiții, pentru optimizarea sursei de gaze, pentru zona de sud a Olteniei, execuția tronsonului Craiova – Segarcea, din cadrul conductei de transport gaze naturale de presiune înaltă Craiova – Calafat este atât necesară, cât și oportună.

Prin Fondul de Dezvoltare și Investiții am creat posibilitatea pentru toți primarii să ia bani de acolo și să facă rețele de gaze de extindere, iar cei ce nu au să înființeze rețele noi de gaze. 

Vrem sa se deschidă cât mai multe șantiere pentru ca extinderea rețelelor să nu mai întârzie. Oamenii au așteptat destul.

Noi o să vorbim și cu constructorii din acest domeniu ca să vedem dacă ei se califică la prevederile pe care noi le-am pus în OUG 114, să punem un salariu minim mai ridicat pentru muncitorii care lucrează în domeniu, având, pe de altă parte, și niște facilități prevăzute. 

Cei o sută de milioane investiți în rețeaua magistrală de gaze vor genera miliarde în Dolj, dezvoltare, PIB și locuri de muncă și un confort pentru cetățeni. Așa se va întâmpla în toată țara! Pentru că #România merită mai mult!”, a scris Liviu Dragnea.