Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea ÎȘI ATACĂ PROCUROAREA cu plângere penală. Câte sute de volume are dosarul ”Belina – Tel Drum”. Cifre incredibile
Dragnea ÎȘI ATACĂ PROCUROAREA cu plângere penală. Câte sute de volume are dosarul ”Belina – Tel Drum”. Cifre incredibile

Dragnea ÎȘI ATACĂ PROCUROAREA cu plângere penală. Câte sute de volume are dosarul ”Belina – Tel Drum”. Cifre incredibile

Liviu Dragnea, prin avocata sa, Flavia Teodosiu, a depus o plângere împotriva procurorului care anchetează dosarele Belina și Tel Drum, Alexandra Lăncrănjan. Plângerea este adresată șefului Secției de combaterre a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție.

În plângere este reclamat faptul că nu i s-a dat acces la actele de urmărire penală de la dosar.

Avocata descrie următoarea situație: ”În fapt, la data de 23.11.2017 a fost formulată o cerere având ca obiect fotocopierea dosarului de urmărire penală în integralitate.

Ca urmare a solicitării ce a făcut obiectul cererii menționate mai sus, conform procesului verbal întocmit la data de 29.11.2017, s-a pus la dispoziția avocatului ales o parte a dosarului de urmărire penală scanat, respectiv 4 suporturi optice tip DVD conținând documente primite de la ADR Sud Muntenia.

Deși, cu ocazia actelor de urmărire penală efectuate în cauză și la care avocatul ales al domnului Dragnea Nicolae-Liviu a participat, ni s-a comunicat verbal de către procurorul de caz faptul că va fi pus la dispoziție și restul dosarului de urmărire penală până la data de 20.12.2017, acest lucru nu s-a întâmplat până în prezent.”

Avocatul mai spune că dosarul are 295 de volume și că, având doar câteva acte la dispoziție, nu poate face o apărare temeinică.