Evenimentul Zilei > Social > Două demisii de răsunet la Realitatea TV! Avem reacţiile lui Cozmin Guşă. Alertă!
Două demisii de răsunet la Realitatea TV! Avem reacţiile lui Cozmin Guşă. Alertă!

Două demisii de răsunet la Realitatea TV! Avem reacţiile lui Cozmin Guşă. Alertă!

Cozmin Gușă a vorbit în premieră despre plecările celor două nume grele, Denise Rifai și Octavian Hoandră, de la Realitatea Plus.

Într-un interviu pentru DC News, unul dintre acţionarii postului a explicat condiţiile în care au survenit plecările celor doi. De asemenea, acesta a mai dezvăluit un amănunt foarte interesant despre implicarea sa în treburile interne ale televiziunii.

„În decembrie, am renunțat la managementul de la Realitatea. Sunt acționar în continuare. (…) Regret plecarea lui Denise Rifai și a lui Octavian Hoandră de la Realitatea Plus. Au ales altă opțiune. Ei au funcționat bine cât am avut managementul editorial. Apoi nu au vrut să continue. Nu trebuie să le purtăm de grijă. Își vor găsi o cale în mass-media.

S-au făcut tot felul de speculații, dar sunt în continuare apropiat de ei. Vorbesc zilnic cu amândoi. La Realitatea Plus am rămas acționar nefiind implicat, încă din decembrie, în schimbările care sunt acolo”, a declarat Gușă.

Vă reamintim că Denise Rifai a decis recent să întrerupă colaborarea de lungă durată cu Realitatea Tv. Redăm mesajul postat în acel moment:

„Știu că mă așteptați mâine seara să fim împreună la #LegilePuterii. Mai ales acum, într-o astfel de situație, când România este într-o criză despre care nimeni nu poate spune cum și mai ales când se va încheia!

Însă o să vă spun și dvs ce am hotărât încă de joi la prânz, înainte de a intra în emisie. Am decis să demisionez de la Realitatea și este un act Unilateral. Iar motivul este unul cât se poate de simplu: între mine ca jurnalist și noua linie editorială a postului s-a instalat o incompatibilitate evidentă.

Eu sunt Denise Rifai Moderator și Realizator al emisiunii #LegilePuterii. Și așa o să rămân! Și nu pot lucra ca profesionist și om care am trăit zi de zi prin emisiunea pe care o realizam, în acest nou climat pe care cu siguranță l-ați remarcat și dvs

Plec așadar de la noua Realitatea Plus, dar cu Acea Realitatea TV, care astăzi nu mai e, în suflet! Sunt mulțumită că am avut parte de 9 ani de activitate jurnalistică așa cum scrie la carte, în această televiziune care, în toți anii aceștia, a fost o insulă de independență jurnalistică. Poate singura!

Iar pe dvs, iubiții mei telespectatori, promit să vă iau cu mine, pe toți, Acolo unde o să merg și eu ! PS. Știti ce nu pricep unii? Că Presa nu se vinde. Se face! Iar eu sunt și rămân Jurnalist.”

 

 

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: