La 3 ani de la perchezițiile DIICOT Timișoara, magistrații ÎCCJ au au menținut condamnările date de Curtea de Apel Timișoara. Paul Mânzu, liderul gruparii, acuzat de proxenetism, șantaj, trafic de minori si folosirea serviciilor unor persoane exploatate, a primit 6 ani si 2 luni de închisoare cu executare.

Fostul sot al Brigittei Năstase,  Ovidiu Torj, a fost condamnat la 3 ani si 4 luni de inchisoare si obligarea la plata sumei de 2.000 de euro catre doua dintre fetele exploatate.

Gino Manzotti, fondatorul trupei DJ Project, a primit 8 luni cu suspendare si prestarea a 70 de zile de munca in folosul comunitatii.

Ortopedul Horatiu Petrescu s-a ales cu pedeapsa de un an si 2 luni cu suspendare si are de prestat 70 de zile de munca in folosul comunitatii.

Avocatul Adrian Popescu a fost achitat. Fostul judecator timisorean Nicolae Tomus si fostul politist Ovidiu Gâtan au fost judecați și ei, primind pedepse cu suspendare după ce și-au recunoscut faptele, iar omul de afaceri Dan Ardelean, fiind ucis cu zeci de lovituri de cuțit de iubita sa minoră.