Evenimentul Zilei > Actualitate > Dosar de pedofilie îngropat la Călăraşi. Uluitoarea dramă a unei fetițe
Dosar de pedofilie îngropat la Călăraşi. Uluitoarea dramă a unei fetițe

Dosar de pedofilie îngropat la Călăraşi. Uluitoarea dramă a unei fetițe

Într-un sat din judeţul Călăaşi, în urmă cu 4 ani, o fetiţă care pe atunci avea doar 6 ani, a fost abuzată sexual. Un individ din sat a răpit-o pur şi simplu din casa bunicilor materni, i-a pus cuţitul la gât și a târât-o până la el acasă unde a abuzat-o.

Bruta a ameninţat fetița că, dacă va spune cuiva ceva despre întâmplare, o va omorâ mai întâi pe ea, apoi îi va omorâ părinţii şi bunicii. Speriată, fetiţa a tăcut. Oroarea însă s-a repetat de trei ori. A treia oară, a fost târâtă, tot cu cuţitul la gât, într-o casă părăsită şi din nou abuzată sexual.

Părinţii fetiţei erau plecaţi la muncă în Anglia. Ea locuia, la dorinţa mamei, la bunicii materni, iar în week-end venea şi la bunica paternă. Când a fost luată de bunica paternă, aceasta a observat ceva ciudat la fetiţă. Un comportament de fiinţă speriată, hăituită. În plus, copilul se scărpina des în zona genitală. A mers cu ea la medic, la Olteniţa. Copila a fost consultată şi i s-a dat un tratament. Diagnostic: infecţie urinară şi probleme cu bila.

După două săptămâni, când a venit din nou la bunica paternă să stea, aceasta a observat că fata era şi mai speriată şi că părea de-a dreptul bolnavă. În plus, continua să se scarpine în zona genitală. A luat-o de mână şi a mers din nou cu ea la doctor. Pediatrul, după un examen sumar, a trimis-o imediat la ginecologie.

Medicul ginecolog care a consultat-o i-a spus bunicii că fata a fost violată. I-a cerut să meargă urgent cu ea la medico-legal. În Olteniţa nu era medic legist. Iar până la Călăraşi erau aproape 100 de kilometri. Se făcuse târziu, aproape 9 seara. Fetiţa era obosită şi speriată. Aşa că bunica a decis să meargă acasă, să se odihnească şi abia a doua zi să găsească în sat o maşină cu care să meargă la Călăraşi, la medico-legal.

În aceeași seară, după nici două ore după ce ajunseseră acasă, s-au trezit cu poliţia în curte. Care le-a luat pe amândouă pe sus să le ducă la Călăraşi. Spitalul anunţase la 112 evenimentul.

În miez de noapte, legistul chemat de acasă şi sculat din somn, a decretat că fata este virgină şi că l-au deranjat degeaba. Poliţiştii au zis că şi ei au fost deranjaţi degeaba. Fapta nu se confirmă. Deşi, pentru un abuz sexual asupra unui minor, nu trebuie să existe neapărat un viol. O disvirginare. Simpla atingere a zonelor intime ale copilului, constituie infracţiune.

Cel mai recent exemplu este cel al pedofilului de la mare, care ademnea fetiţe în apă sub pretextul că vrea să le înveţe să înoate. De fapt, profita de asta pentru a le atinge în zonele intime. A fost arestat, fără să fi violat pe cineva. Ca să nu mai vorbim despre cazul „clasic” al fostului poliţist de la Bucureşti, care a sărutat şi mângâiat doi copii după care se urcase în lift. Nu i-a violat. Dar este şi acum arestat şi urmează să fie judecat pentru pedofilie.

Pentru poliţistii din Călăraşi însă, există alte legi. Mai ales când este vorba despre un copil de la ţară, crescut de bunici, ai cărui părinţi sunt în străinătate şi pare că nu are cine să-l apere. Miliţienii din Călăraşi nu au mai catadixit să cerceteze dacă nu cumva individul indicat de fetiţă ca fiind agresorul a avut alte comportamente sexuale faţă de ea, care se încadrează tot la pedofilie.

Şi legistul călărăşan, despre care bunica fetei, pe nume Argentina D. spune că mirosea a băutură atunci când a venit de acasă la spital, dar şi miliţienii, s-au dus şi s-au culcat liniştiţi. Rezolvaseră cazul dintr-o trăsătură de condei. Victima era virgină. „Case closed”, cum ar fi zis Şoric, miliţianul cu şoriciul gros, fost şef al IJP Neamţ.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE