Evenimentul Zilei > Actualitate > Doroftei rămâne singur la FR de Box
Doroftei rămâne singur la FR de Box

Doroftei rămâne singur la FR de Box

Vicepreședinții Vasile Cîtea și Francisc Vaștag au decis, ieri, să demisioneze

În semn de solidaritate față de dizolvarea Biroului federal, Vasile Cîtea şi Francisc Vaştag, vicepreşedinţii Federaţiei Române de Box, și-au părăsit, ieri, funcțiile din cadrul forului.

Doroftei e de vină!”

Cîtea şi-a prezentat demisia în cadrul Adunării Generale a FR de Box, fiind nemulţumit de situaţia financiară precară a forului condus de Leonard Doroftei, precum şi de demiterea Biroului federal. Gestul său de a pleca din echipa de conducere a Federaţiei a fost adoptat şi de fostul mare campion, Francisc Vaştag. „Mi-am dat demisia în fața Adunării Generale, unde era și președintele Leonard Doroftei. În momentul în care s-a demis Biroul federal am zis să mă solidarizez și eu cu el. Am aflat de la secretarul Federației că ar fi primit demisia scrisă a lui Feri (n.r. – Francisc Vaştag) tot din același motiv despre care am spus eu mai înainte. Mi-am dat demisia din cauza problemelor de la Federație. Noi, în momentul de față, nu avem buget aprobat de cinci luni, angajații sunt neplătiți. Este o situație dezastruoasă. Coordonatorul de credit este președintele, el este vinovat”, a declarat Cîtea.

Altfel, și Doroftei a vrut să renunțe la șefia forului, anul trecut, dar după ce și-a anunțat demisia, fostul boxer a revenit asupra deciziei.