Evenimentul Zilei > International > Donald Trump, primul preşedinte american care a scos MILIOANE de oamenii în stradă din PRIMA ZI DE MANDAT
Donald Trump, primul preşedinte american care a scos MILIOANE de oamenii în stradă din PRIMA ZI DE MANDAT

Donald Trump, primul preşedinte american care a scos MILIOANE de oamenii în stradă din PRIMA ZI DE MANDAT

Din cele relatate de The Guardian, numai la Washington s-au strâns peste jumătate de milion de participanţi. Actriţa Scarlett Johansson a ţinut un discurs emoţionant, Madonna le-a spus celor din stradă „Bine aţi venit la revoluţia iubirii”, iar Alicia Keys a cântat „Girl on Fire”.

Mii de oameni s-au adunat şi pe străzile din New York, Boston, Chicago sau Los Angeles. Chelsea Handler conduce un marş asemănător în Park City, Utah, unul dintre cele peste 150 de marşuri de solidaritate planificate numai în Statele Unite.

Alte staruri care au spus că vor lua parte la marşul de la Washington sunt actriţele din „Orange Is The New Black”, Uzo Aduba, Lea DeLaria şi Diane Guerrero. Organizatorii declară că o serie de alte celebrităţi fie vor participa la marş, fie îşi vor exprima solidaritatea cu demonstranţii în alte moduri. Printre starurile care s-au declarat în acord cu organizatorii marşului se numără Katy Perry, Julianne Moore, Cher şi Debra Messing, potrivit Mediafax.ro.