Evenimentul Zilei > Politica > Dominic Fritz – sfidare cu iz de bătaie de joc! Se mută în vilă de 330.000 de euro, neconectată la Colterm
Dominic Fritz – sfidare cu iz de bătaie de joc! Se mută în vilă de 330.000 de euro, neconectată la Colterm

Dominic Fritz – sfidare cu iz de bătaie de joc! Se mută în vilă de 330.000 de euro, neconectată la Colterm

Acțiune uluitoare a USR-istului Dominic Fritz, primar al municipiului Timișoara. Se mută într-o vilă de 330.000 de euro, care nu este abonată la compania de termoficare Colterm. Anunțul vine în contextul în care zeci de mii de timișoreni riscă să rămână, în pragul iernii, fără căldură și apă caldă. E. On a anunţat că va sista furnizarea de gaze naturale către compania de termoficare Colterm din 25 octombrie.

Primarul Dominic Fritz (n.red- primarul Timișoarei,membru USR) se mută în casă nouă. Se muta pe strada Eneas, într-o vilă încălzită cu gaz, fugind de pe bv. General Ion Dragalina, unde are încălzire de la Colterm. Vila are o valoare de peste 300.000 de euro, au declarat pentru Ziua de Vest mai multe surse.

Dominic Fritz se mută în vilă neabonată la Colterm

Asta în timp ce zeci de mii de timișorenii abonați la Colterm riscă să rămână fără căldură și fără apă caldă peste iarnă, E.On anunțând că pe 25 octombrie va opri livrările de gaz către compania locală de termoficare.

Sursele noastre nu știu sigur dacă Fritz va cumpăra sau va închiria locuința de pe strada Eneas, însă ne asigură că este vorba despre o proprietate evaluată la aproximativ 330.000 de euro, deținută (până acum) de un cetățean italian, directorul firmei DEL BONO & CO SA Timișoara. De câteva zile, la vila în care se va muta primarul lucrează de zor o echipă de muncitori”, a scris Ziua de Vest.

Zeci de mii de timișoreni riscă să rămână fără căldură și apă caldă

Informațiile vin în contextul în care zeci de mii de timișoreni au aflat, joi seară, că riscă să facă frigul iarna aceasta. E.On a anunțat Colterm că va sista furnizarea de gaze naturale din cauza datoriilor pe care compania de termoficare le are. Astfel, cetățenii din Timișoara pot să se confrunte, începând cu ziua de luni, 25 octombrie, cu lipsa căldurii și a apei calde, în pragul iernii. Deja o parte dintre școli și-au întrerupt activitatea și au trecut în sistem online de învățământ din cauza faptului că elevii trebuiau să învețe în temperaturi foarte scăzute.

„Primăria Timişoara depune eforturi uriaşe pentru continuarea livrării de agent termic în casele timişorenilor. Colterm este într-o situaţie critică. Colterm se află într-o situaţie critică pe fondul creşterii uriaşe a preţului la gaz, E.On anunţând, astăzi, că în 25 octombrie va opri furnizarea de gaze naturale către compania de termoficare. Ceea ce înseamnă că distribuţia agentului termic în circa 50.000 de gospodării din municipiu, şcoli şi spitale riscă să fie oprită. Primăria Timişoara şi Colterm depun eforturi imense pentru ca acest lucru să nu se întâmple”, au transmis, miercuri, reprezentanții Primăriei.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: