Doliu la Hollywood! Celebrul actor Paul John Vasquez a murit. Agentul său a confirmat teribila veste la ora 2 dimineață, miercuri (26 septembrie). Starul a fost găsit mort în casa tatălui său, în San Jose, California.

Paul John Vasquez a murit la 48 de ani.  Paramedicii au fost chemați la casa tatălui actorului, însă nu au mai putut face nimic pentru acesta. Paul John Vasquez a fost declarat mort la fața locului. Cauza morții nu este cunoscută încă, însă surse apropiate de familia actorului susțin că starul ar fi suferit un atac de cord, potrivit tabloidului britanic The Sun. 

Un reprezentant al actorului a declarat că: „Vestea morții lui Paul John Vasquez a căzut ca un trăsnet pentru noi! Suntem îndurerați. A fost un om creativ, bun la suflet și plin de iubire. Îi vom simți lipsa”. Paul John Vasquez este mai ales cunoscut pentru interpretarea rolului Angel Ganz, în „Sons of Anarchy”. El a jucat și alături de Nicolas Cage și Idris Elba în Ghost Rider. În ultima vreme lucra la niște filme al căror scenarii le-a scris chiar el.