Evenimentul ZileiActualitateDoliu în PSD! A murit la doar 37 de ani. Se afla la primul său mandat

Doliu în PSD! A murit la doar 37 de ani. Se afla la primul său mandat

Doliu în PSD! A murit la doar 37 de ani. Se afla la primul său mandat
Doliu în PSD. Un primar murit, weekendul trecut, la doar 37 de ani. Acesta fusese internat la un spital din Constanța.

Este doliu în politica românească. Un primar PSD a murit. Acesta avea doar 37 de ani. În urmă cu doare câteva zile, acestea fusese internat la un spital din Constanța.

Iulian Ionașcu, primar PSD al localității Gura Ialomiței, a murit, duminică, pe patul de spital.

Miercuri, 6 ianuarie, acesta împlinise vârsta de 37 de ani. La o zi după aniversarea sa, edilul a început să se simtă foarte rău și a fost transportat de urgență la un spital din Constanța. În urma investigațiilor realizate de către cadrele medicale, s-a stabilit că acesta suferise un accident vascular cerebral. Duminică, 10 ianuarie, primarul din Gura Ialomiței a murit.

Iulian Ionașcu (PSD) a fost ales primar al localității Gura Ialomiței în luna septembrie  2020. Acesta se afla la primul mandat.

Doliu în PSD: Precedentul primar a murit în primăvara anului trecut

Localnicii din Gura Ialomiței au fost șocați vestea că edilul s-a stins și viață. Și mai ciudat pentru ei este că precedentul primar, Cristinel Lambru, a murit în luna mai, anul trecut. Lambru a murit la spital, afecțiunile medicale multiple cauzând decesul, scrie independentonline.

Un deputat PSD a fost răpus de coronavirus

În urmă cu o lună, deputatul Sebastian Radu a murit. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îşi rugase colegii să doneze sânge pentru a salva viața colegului lor.

Anunţul a fost făcut de preşedintele formaţiunii politice, Marcel Ciolacu. “A murit Sebi Radu, colegul nostru. Dumnezeu să-l odihnească!”, a transmis preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

La începutul lunii noiembrie, deputatul a fost confirmat cu COVID-19 şi a dezvoltat o formă gravă de boală. De la Spitalul Judeţean din Buzău, el a fost transferat în Capitală la Spitalul Militar Central şi intubat. Potrivit presei locale, singura sa comorbiditate ar fi fost o tromboflebită incipientă. După câteva zile în care a reușit să respire fără ajutorul aparatelor, Sebastian Radu a intrat în comă.

Ulterior, după ce starea sa de sănătate s-a agravat, a fost trimis în Germania. politicianul a şi decedat.


Accesează: