Este doliu în politica românească. Un primar PSD a murit. Acesta avea doar 37 de ani. În urmă cu doare câteva zile, acestea fusese internat la un spital din Constanța.

Iulian Ionașcu, primar PSD al localității Gura Ialomiței, a murit, duminică, pe patul de spital.

Miercuri, 6 ianuarie, acesta împlinise vârsta de 37 de ani. La o zi după aniversarea sa, edilul a început să se simtă foarte rău și a fost transportat de urgență la un spital din Constanța. În urma investigațiilor realizate de către cadrele medicale, s-a stabilit că acesta suferise un accident vascular cerebral. Duminică, 10 ianuarie, primarul din Gura Ialomiței a murit.

Iulian Ionașcu (PSD) a fost ales primar al localității Gura Ialomiței în luna septembrie  2020. Acesta se afla la primul mandat.

Doliu în PSD: Precedentul primar a murit în primăvara anului trecut

Localnicii din Gura Ialomiței au fost șocați vestea că edilul s-a stins și viață. Și mai ciudat pentru ei este că precedentul primar, Cristinel Lambru, a murit în luna mai, anul trecut. Lambru a murit la spital, afecțiunile medicale multiple cauzând decesul, scrie independentonline.

Un deputat PSD a fost răpus de coronavirus

În urmă cu o lună, deputatul Sebastian Radu a murit. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îşi rugase colegii să doneze sânge pentru a salva viața colegului lor.

Anunţul a fost făcut de preşedintele formaţiunii politice, Marcel Ciolacu. “A murit Sebi Radu, colegul nostru. Dumnezeu să-l odihnească!”, a transmis preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

La începutul lunii noiembrie, deputatul a fost confirmat cu COVID-19 şi a dezvoltat o formă gravă de boală. De la Spitalul Judeţean din Buzău, el a fost transferat în Capitală la Spitalul Militar Central şi intubat. Potrivit presei locale, singura sa comorbiditate ar fi fost o tromboflebită incipientă. După câteva zile în care a reușit să respire fără ajutorul aparatelor, Sebastian Radu a intrat în comă.

Ulterior, după ce starea sa de sănătate s-a agravat, a fost trimis în Germania. politicianul a şi decedat.