Evenimentul Zilei > Monden > Doliu la Pro TV! Veste tragică pentru o cunoscută vedetă! Motivul scandalos pentru care ratează înmormântarea
Doliu la Pro TV! Veste tragică pentru o cunoscută vedetă! Motivul scandalos pentru care ratează înmormântarea

Doliu la Pro TV! Veste tragică pentru o cunoscută vedetă! Motivul scandalos pentru care ratează înmormântarea

Doliu la Pro TV! Una dintre concurentele din cadrul emisiunii „Ferma. Orășeni vs. Săteni” a aflat că tatăl ei s-a stins din viață.

Giulia Nahmany a aflat în timpul emisiunii că tată ei s-a stins din viață, însă concurenta nu poate merge în Israel, la înmormântarea părintelui său, din cauza restricțiilor de circulație în zonă, în contextul pandemiei.

Doctorul Itshak Nahmany a murit la vârsta de 68 de ani și avea probleme de sănătate, care erau ținute sub control prin diverse tratamente medicale. Însă, în urmă cu câteva zile, starea medicului s-a agravat, iar miercuri a murit. Pe lângă această durere, Giulia nu poate fi prezentă la înmormântare, pentru a-i aduce un ultim omagiu părintelui său. Orice persoană care aterizează în Israel este obligată să stea 14 zile în carantină la domiciliu.

Și-a pierdut și mama, în urmă cu 6 ani

„Toată echipa PRO TV și toți colegii implicați în proiectul Ferma.Orășeni vs Săteni sunt alături de Giulia și își exprimă regretul pentru momentele grele prin care concurenta trece în aceste zile”, scrie PRO TV.

Părinții Giuliei au divorțat în anul 2012, după mai bine de trei decenii de mariaj. Părinții ei s-au luptat între ei pentru o avere uriașă. Mama concurentei de la „Ferma”, Daniela Nahmany, a cerut partaj de milioane de euro.

În 2014, mama Giulei a încetat din viață, după ce a pierdut lupta cu cancerul. „„Am pierdut cea mai importantă și iubită ființă din viața mea. Cuvintele nu sunt îndeajuns pentru a descrie durerea ce o port în suflet. Rămas bun, draga mea mămică! Sunt recunoscătoare că Dumnezeu mi-a dat o mamă atât de specială ca tine. Drum lin spre stele, mergi cu Îngerii, Îngerul meu păzitor!”, a scris Giulia, la acea vreme, pe Facebook.

Pierderea mamei ei a avut loc la câteva zile înainte ca filmul la care vedeta a muncit, „Love by Design”, în care a și jucat rolul principal, alături de Jane Seymour și David Oakes, să fie ecranizat. Pelicula îi este dedicată părintelui său. Numele personajului Giuliei, primul pe care l-a interpretat în carieră, este chiar Danielle și a fost ales de actriță cu un an în urmă, în semn de recunoștință pentru dragostea pe care i-o poartă mamei, potrivit playtech.ro. (FOTO: PRO TV)

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: