Evenimentul Zilei > Sport > Doliu la FRF! Președintele Răzvan Burleanu este devastat de vestea primită
Doliu la FRF! Președintele Răzvan Burleanu este devastat de vestea primită

Doliu la FRF! Președintele Răzvan Burleanu este devastat de vestea primită

Unul dintre cei mai cunoscuți membri ai instanțelor de recurs fotbalistic, a murit subit, anunțul fiind făcut de Federația Română de Fotbal, pe pagina de facebook.

„Regretăm dispariția prematură a Roxanei Diaconu, membru al Comisiei de Recurs FRF. Condoleanțe familiei îndurerate!”, scriu cei de la FRF

Roxana Diaconu a fost una avocat cunoscut din cadrul Baroului București, care din 2013 s-a specializat în dreptul sportiv, fiind cooptată de către președintele Răzvan Burleanu de la FRF în echipa Comisiei de Recurs a FRF, unde sun cei mai buni specialiști, fiind ultima etapă înainte de instanțele de judecată. Roxana Diaconu a fost premiată cu distincția ”avocata anului”, având rezultate foarte bune pe plan profesional.

„Sportul a reprezentat dintotdeauna unul dintre hobby-urile mele, fotbalul fiindu-mi insuflat din familie. Deși pare neobișnuit pentru o femeie, fotbalul a reprezentând încă din copilărie o pasiune. Ascultam la radio meciurile care se transmiteau în direct și de multe ori eram prezentă în tribune”, spunea Roxana Diaconu într-un interviu în 2018 pentru legalmagazin.ro.