Doliu în România! A murit în timpul unui meci de fotbal. A făcut stop cardiac

Doliu în România! A murit în timpul unui meci de fotbal. A făcut stop cardiac Sursa: arhiva EVZ

S-a stins din viață Mugurel Stancu, un prieten al lui Cosmin Olăroiu și Gino Iorgulescu. În timp ce juca fotbal alături de câțiva amici a suferit un stop cardiac.

Mugurel Stancu, un foarte bun prieten al lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), și al lui Cosmin Olăroiu, a murit, miercuri, după ce a suferit un stop cardiac în timp ce juca fotbal. Era un apropiat al mai multor personaje din fotbal, chiar dacă nu a fost cunoscut publicului. El a fost oficial la LPF, acolo unde a ajuns la scurt timp după ce Gino Iorgulescu a câștigat alegerile în anul 2013. Ulterior, a plecat și s-a ocupat de unele afaceri ale lui Iorgulescu.

A fost doborât de un stop cardiac. S-a ocupat de un lanț de restaurante deținut de Gino Iorgulescu și Cosmin Olăroiu

Mugurel Stancu a fost managerul unui lanț de restaurante cu specific italienesc care aparține lui Gino Iorgulescu și Cosmin Olăroiu.

A fost managerul unui lanț de restaurante cu specific italienesc care aparține tandemului Iorgulescu & Olăroiu. „Tuturor celor care te-au cunoscut li s-a redus subit rația de bună dispoziție. Dumnezeu să te odihnească în pace fratele meu”, a scris Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, pe rețelele de socializare.

Ne puteți urmări și pe Google News

sursa: facebook

Răzvan Ioan Boanchiș: „Vioara care nu numai ca n-a vandut niciodata partitura, ci a respectat-o si a infrumusetat-o mereu.”

Un mesaj a transmis și jurnalistul Răzvan Ioan Boanchiș. „Ceremonios si discret in acelasi timp. Lucid si om de incredere cand muncea. Spontan si dulce intre prieteni.

Te scotea din belele in particular. Si te incurca, la masa de restaurant, cu umorul lui. A fost cel mai destept si placut consilier din fotbalul romanesc, iar tacerile si zambetele lui stiau mai mult decat cei pe care ii vedeti la televizor si ii credeti. Un infarct a sfartecat coarda unei viori fara de care filarmonica s-ar fi impotmolit. Era MUGUREL STANCU, vioara care nu numai ca n-a vandut niciodata partitura, ci a respectat-o si a infrumusetat-o mereu. Aici si Dincolo, vei ramane prietenul meu, Mugurele!” a scris Boanchiș pe contul de Facebook.