Gino Iorgulescu, bunic? Ce s-a întâmplat, de fapt, în Italia?

Gino Iorgulescu, bunic? Ce s-a întâmplat, de fapt, în Italia?

Se pare că Gino Iorgulescu, tatăl tânărului care a provocat un accident mortal în Capitală, a devenit bunic.

Deși nu multă lume cunoaște acest amănunt, Mario Iorgulescu are și un frate vitreg pe nume Alexandru Antonio care are 33 de ani, scrie Cancan.

În urmă cu 20 de ani, Alexandru s-a stabilit în Italia alături de mama sa, Aurora Afodorci, fostă balerină a Teatrului Tănase. Iubita lui Alexandru a născut un băiețel, care va purta numele Mattias.

Tatăl lui Mario Iorgulescu și Aurora și-au început relația de iubire în urmă cu 30 de ani. La un moment dat, ea a rămas însărcinată şi a plecat în Italia. Femeia a decis să păstreze sarcina, iar în octombrie 1986 s-a născut copilul lor. Gino Iorgulescu a aflat de băiat după cinci ani şi a căutat-o pe fosta lui parteneră de viață.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Oricum, eu nu îi spusesem lui Gino că l-am născut pe Alex şi am decis să-mi asum singură răspunderea. După cinci ani de la naşterea copilului meu, m-a descoperit el atunci când era în cantonament cu echipa la Telese Terme.

Eu am avut demnitate şi cred că faptele arată caracterul fiecăruia”, a declara Aurora Afodorci în cadrul unui interviu din 2010.