Evenimentul ZileiActualitateDoliu în presa din România! A fost găsit fără suflare în propriul apartament. Mesaj sfâșietor

Doliu în presa din România! A fost găsit fără suflare în propriul apartament. Mesaj sfâșietor

Doliu în presa din România! A fost găsit fără suflare în propriul apartament. Mesaj sfâșietor
Un cunoscut jurnalist din județul Argeș a murit în floarea vârstei. Anunțul a fost făcut de o redacție locală joi, 27 ianuarie, după o intervenție a autorităților la locuința bărbatului în seara precedentă. Colegii din presă ai reporterului-fotograf au rămas înmărmuriți la aflarea tragediei.

Jurnalistul Marius Huțanu a murit

Doliu în presa românească. Jurnalistul și fotograful Marius Huțanu, în vârstă de 48 de ani, s-a stins din viață. Echipa operativă a IGSU care a intervenit la locuința sa l-a găsit fără suflare în patul din apartamentul în care locuia.

„Apropiații sunt cei care au alertat autoritățile, deoarece acesta nu a mai fost văzut de câteva zile și nu mai răspundea la telefon”, arată jurnaliștii de la ziarul Obiectiv de Argeș.

Marius Huțanu prezenta mai multe afecțiuni de sănătate, printre care boli cardiace și diabet. Potrivit primelor informații, jurnalistul a murit în urmă cu câteva zile.

„Colegul nostru a plecat să fotografieze îngerii!”

Colectivul Obiectiv de Argeș a deplâns trecerea la cei drepți a lui Marius Huțanu, reprezentanții ziarului publicând un mesaj de sprijin la adresa familiei și a apropiaților jurnalistului.

Marius Huțanu

„Colegul nostru a plecat să fotografieze îngerii! Rămas bun, Marius Huțanu!”, este unul dintre mesajele publicate în spațiul public de reporterii din Argeș.

„Redacția Obiectiv de Argeș este alături de familia îndurerată și transmite sincere condoleanțe rudelor și prietenilor! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis colectivul Obiectiv de Argeș.

Vălul morții a răpit un alt reporter

Recent, un alt jurnalist a trecut la cele veșnice. Este vorba despre Dragoș Buzărin, fost reporter la Cuvântul Libertății, care era în vârstă de 52 de ani. Medicii au încercat să-l salveze, dar bărbatul nu a mai avut nicio șansă. Acesta suferea de o tumoră cerebrală.

Colegul său, jurnalistul Ion Jianu, a anunțat tragicul eveniment pe rețelele de socializare.

„O veste cumplită: Dragoș Buzărin, fost ziarist la Cuvântul Libertății, a decedat în această seară! Avea 52 de ani și o tumoare cerebrală fără leac… Este fratele remarcabilului publicist Alin Buzărin (Gazeta Sporturilor). Dumnezeu să-l odihnească!”, a scris jurnalistul pe Facebook.

Alin Buzărin s-a făcut remarcat în presă în 1991 în săptămânalul Fotbal plus, iar din 1992 a fost reporter la Sportul Românesc. Acesta a avut o contribuție uimitoare în mass media: reporter special și editorialist la ProSport și, din 2003, la Gazeta Sporturilor, (co)realizator al talk-show-urilor Sport Weekend (Radio Contact) și Derby (Radio Total Sport FM), invitat permanent la Procesul Etapei (ProTV), Recursul Etapei (Antena 1) și Sport Show (OTV), comentator de fotbal la ProTV și TVR. În vara anului 2006 a realizat emisiunea zilnică Povestea Mondialelor (Antena 3), iar în primăvară lui 2007 a fost documentarist al emisiunii Replay, difuzată zilnic pe TVR 2.


Accesează: