Evenimentul Zilei > Social > A murit jurnalistul și scriitorul Raico Cornea. Avea doar 51 de ani! Mesajele foștilor colegi din TVR
A murit jurnalistul și scriitorul Raico Cornea. Avea doar 51 de ani! Mesajele foștilor colegi din TVR

A murit jurnalistul și scriitorul Raico Cornea. Avea doar 51 de ani! Mesajele foștilor colegi din TVR

Raico Cornea a murit la vârsta de 51 de ani. A fost jurnalist și scriitor și a lucrat o lungă perioadă la Televiziunea Română, unde a realizat reportaje și documentare.

A murit la vârsta de 51 de ani jurnalistul și scriitorul Raico Cornea. A lucrat pentru Televiziunea Română și a realizat sute de reportaje și filme documentare. A fost corespondent de război al TVR în fosta Iugoslavie, realizator și producător de emisuni la TVR Timișoara. În această lună și-ar fi serbat ziua de naștere.

Mesaje după dispariția jurnalistului și scriitorului Raico Cornea

„Din păcate, s-a stins din viață fostul director interimar la TVR, jurnalistul și scriitorul Raico Cornea (52 de ani), bun prieten cu deputatul Miron Ignat și care a avut o relație deosebită și cu actualul deputat Silviu Feodor – președintele CRLR.

A fost un mare admirator al culturii rușilor lipoveni din România și promotor al imaginii staroverilor prin diferite materiale scrise și video.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Condoleanțe familiei îndoliate!”, a fost anunțul făcut pe pagina de Facebook a celor de la Redacția Zorile.

„Raico Cornea, înger blând și om de onoare, coleg strașnic și altruist, e vrednic de Împărăția Domnului. Inima-i prea mare, de sârb plin de râvnă, nu a mai rezistat vremilor. Drum bun Dincolo, prietene”, a scris pe rețeaua de socializare și Dorin Chioțea, realizatorul matinalului de la Televiziunea Română, după ce a aflat trista veste.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: