Un caz surprinzător a avut loc la Galați, unde un polițist a fost găsit mort în propria locuință, după ce fusese confirmat pozitiv pentru noul virus.
Un polițist local, în vârstă de 44 de ani, din Galați, a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, infectat cu coronavirus. Bărbatul, care nu suferea de alte boli, se afla izolat în casa sa, după ce fusese confirmat cu COVID-19.
În data de 10 octombrie acesta s-a izolat la domiciliu pentru că avea simptome specifice bolii, însă nu a mers la spital. Mai apoi în data de 15 octombrie, rezultatul testului a fost pozitiv. Se pare că în ultimele zile acesta a început să se simtă tot mai rău, dar nu a mers nici de această dată la spital.

„Conducerea Poliției Locale a fost informată încă de când a fost confirmat diagnosticul. Au fost izolați toți polițiștii locali care au fost contacți direcți și s-a dispus dezinfecție generală în secția unde lucra și în toate autospecialele de serviciu”, a declarat Aurelia Bogatu Matei, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Galați.

Polițistul nu suferea de  boli cronice. El era căsătorit și avea un copil

Polițistul, care nu suferea de alte boli, fusese confirmat în 15 octombrie, după ce, din 10 octombrie, se izolase pentru că avea simptome ale bolii. El se afla în izolare la domiciliu de pe 10 octombrie, când a început să aibă primele simptome, dar nu a mers la spital, deși, în ultimele zile, starea sa se agravase.

Poliţiştii locali cu care bărbatul a intrat în contact au fost plasaţi în izolare la domiciliu, iar în sediile Poliţiei Locale Galaţi şi Secţiei 4 unde acesta a lucrat au fost dezinfectate.

Conducerea Poliției Locale a fost informată încă de când a fost confirmat diagnosticul

Au fost izolați toți polițiștii locali care au fost contacți direcți și s-a dispus dezinfecție generală în secția unde lucra și în toate autospecialele de serviciu, a declarat Aurelia Bogatu Matei, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Galați, informează Agerpres.