Evenimentul Zilei > Social > Doliu în comuna victimelor carnagiului rutier! Se cere ajutor pentru familiile lor
Doliu în comuna victimelor carnagiului rutier! Se cere ajutor pentru familiile lor

Doliu în comuna victimelor carnagiului rutier! Se cere ajutor pentru familiile lor

În comuna Munteni- Buzău, din județul Ialomița, au fost declarate trei zile de doliu local după ce 9 localnici au murit în urma unui accident rutier

Măsuri fără precedent luate în cazul teribilului accident rutier produs sâmbătă dimineață , în urma căruia 9 locuitori ai comunei Munteni-_ Buzău, din județul Ialomița, și -au pierdut viața! Primarul localității a decis să declare trei zile de doliu local, urmând să fie deschis și un cont bancar unde vor putea fi depuși bani pentru familiile celor nouă victime, anunță g4media.ro.

Locuitorii din comuna Munteni- Buzău au rămas șocați atunci când au aflat că 9 persoane din localitatea lor , opt femei care lucrau la București și șoferul microbuzului care le ducea la munca, și-au pierdut viață în urma unui accident rutier.  Femeile lucrau la trei magazine Mega Image din București, transportul lor fiind asigurat de o firma specializată, CDI Transport. Cea mai tânără victimă are 19 ani, fiind internată în stare foarte gravă la un spital din București, iar cea mai în vârstă, de 65 de ani, a murit. Familiile celor decedați se ocupă de pregătirile pentru înmormântare și de aducerea acasă a trupurilor de la morgă.

Doliu la intrarea în comună

La intrarea în comună a fost pusă o pânză neagră în semn de doliu, iar la biserica din localitate are loc o slujba de pomenire a celor morți. Primăria Munteni va ține sâmbătă după- amiază, de la orele 18.00, o ședință la care vor fi prezenți primarul, consilierii locali, preoții din comună și rudele victimelor, urmând să se discute cum pot fi ajutate familiile decedatilor. Primăria vrea să dea ajutoare bănești între 1.000 și 5.000 de lei, în timp ce nici Guvernul, nici Consiliul Județean Ialomița nu a comunicat deocamdată că vor acordă vreun sprijin material.  Primarul comunei vrea să deschidă și un cont bancar pentru donații , acesta primind în cursul zilei  mai multe telefoane la primărie de la persoane  care au întrebat cum pot ajută familiile îndoliate.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: