Evenimentul Zilei > Social > Doliu pentru un mare ACTOR. Mama sa s-a stins din viață
Doliu pentru un mare ACTOR. Mama sa s-a stins din viață

Doliu pentru un mare ACTOR. Mama sa s-a stins din viață

Florin Zamfirescu, un mare actor din România, este în doliu. Recent s-a aflat că murit mama lui a decedat la vârsta de 93 de ani.

„De câteva zile, actorul Florin Zamfirescu este în doliu. Mama acestuia, căreia apropiaţii îi spuneau tanti Zizi, a decedat la 93 de ani.

Amicii i-au transmis condoleanţe lui Zamfirescu, care nu a avut puterea să scrie vreun  mesaj. În schimb, a făcut-o sora lui, Raluca, care a postat două fotografii de-ale mamei sale, una din tinereţe, cealaltă de la bătrâneţe. „20 şi 93 de ani! Acum ea nu mai e. S-a risipit ca un nor după ploaie…MAMA. Mulţumesc pentru gândurile voastre…”, a scris sora lui Zamfirescu”, conform Wowbiz.

Şi un nepot a omagiat-o pe tanti Zizi, care a fost învăţătoare: „Sunt norocos că te-am avut, că m-ai crescut şi învăţat primii paşi. Azi, însă, eu sunt trist, „matale” sigur eşti fericită, ai fost un OM care a realizat totul în timpurile petrecute pe acest pământ, ai prins un război mondial, ai fost cu drag de carte într-o epocă în care fetele nu mergeau la şcoală, ai trăit impunerea socialismului, ai făcut două case cu mâna goală, la propriu”.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: