Evenimentul Zilei > Politica > Doi violatori de minore arestați la Vaslui
Doi violatori de minore arestați la Vaslui

Doi violatori de minore arestați la Vaslui

Caz înfiorător în comuna Miclesti, județul Vaslui, unde un bărbat a batjocorit-o fără milă în câteva rânduri pe fiica iubitei sale, de 13 ani. Individul era cunoscut cu antecedente penale pentru furt. Un alt violator de minore a fost arestat în județul Vaslui în luna august

Miercuri, magistrații din cadrul Judecătoriei Vaslui au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, informează vrn.ro. Cazul a ajuns și în atentia reprezentantilor de la Protectia Copilului Vaslui. Cu doar o lună în urmă, un alt bărbat, în vârstă de 40 de ani, din comuna Tăcuta, a ajuns după gratii pentru o faptă similară. Acesta a violat-o pe fiica concubinei sale patru ani la rând, de când avea 9 ani.

Marinel Diță este cunoscut cu antecedente penale pentru furt, însă nimeni nu și-a imaginat că poate fi în stare de o asemenea grozăvie. Locuia împreună cu concubina și copiii ei de mai multi ani. Într-o seară, aflat sub influenta băuturilor alcoolice, acesta a obligat-o pe fiica iubitei sale, de 13 ani, să întrețină raporturi sexuale. Neputincioasă si speriată, minora nu a avut curajul să povestească nimănui clipele de groază prin care a trecut. Povestea s-a repetat cu câteva zile în urmă. Fata nu a mai răbdat și a povestit mamei tot. Așa au aflat polițiștii despre caz. În urma cercetărilor efectuate, Marinel Diță a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Miercuri, magistratii din cadrul Judecătoriei Vaslui n-au avut nicio ezitare când l-au trimis după gratii.

În august a fost prins alt violator

Un caz similar a avut loc la începutul lunii august a.c. în comuna Tăcuta. Ani la rând, un bărbat în vârstă de 40 de ani a batjocorit-o pe fiica concubinei sale, cu care are patru copii. La fel, fetița în vârstă de 13 ani – acum – nu a suflat nicio vorbă despre calvarul pe care era nevoită să-l îndure, de teamă. Bestia o ameninta cu bătaia dacă scoate un cuvânt. O creștea de când avea doar doi anișori, dar asta nu a contat pentru bărbatul abrutizat de alcool.

Ultima dată, cei doi au fost surprinsi de băiatul de 11 ani al familiei, care s-a grăbit să-i spună mamei. Șocată, femeia a anuntat asistentul social din primărie si asa cazul a ajuns în atentia politistilor. Omul și-a recunoscut fapta și acum îsi asteaptă după gratii pedeapsa. Cei doi riscă acum o pedeapsă cu închisoarea de la cinci la 12 ani și interzicerea unor drepturi.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: