Evenimentul Zilei > Justitie > Doi tineri din Cluj Napoca l-au bătut cu bestialitate pe un altul. IMAGINI INCREDIBILE
Doi tineri din Cluj Napoca l-au bătut cu bestialitate pe un altul. IMAGINI INCREDIBILE

Doi tineri din Cluj Napoca l-au bătut cu bestialitate pe un altul. IMAGINI INCREDIBILE

Poliția a făcut primele rețineri. Motivul scandalului este unul pueril și este legat de o tânără, care a filmat întreaga scenă.

Teribila scenă a avut loc duminică după amiaza, pe strada Răsăritului din CLuj Napoca. Polițiștii spun că doi tineri de 17 ani, elevi, Lucian Varadi (foto jos) și Cristian Szabo (foto principal)  au fost deranjați de modul în care un alt tânăr i s-a adresat unei fete. De aici, a urmat o bătaie cruntă, cu lovituri de picioare în cap, care arată că cei doi agresori au grave probleme psihice.

”Totul a pornit de la faptul că victima i-ar fi vorbit urât unei fete. Declarațiile celor doi sunt incorente. Practic, fiecare dintre cei doi a precizat un alt motiv”, susțin surse judiciare.

Cei doi elevi agresori au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează a fi prezențați unui judecător de la Judecătoria Cluj Napoca, în vederea emiterii unui mandat de arestare.

 

Vezi cine sunt agresorii care au bătut cu bestialitate un tânăr. Poliția din Cluj a făcut două rețineri. IMAGINI VIOLENTE

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: