Evenimentul ZileiJustitieDoi polițiști au găsit o geantă cu BANI. Ce s-a întâmplat?

Doi polițiști au găsit o geantă cu BANI. Ce s-a întâmplat?

Doi polițiști au găsit o geantă cu BANI. Ce s-a întâmplat?
Un echipaj format din doi polițiști au găsit o geantă cu bani pe marginea unui drum, din județul Botoșani. Oamenii legii se aflau în patrulare și au aflat că proprietara este o pensionară, în vârstă de 63 de ani, care pierduse, pe lângă bani, documente, carduri bancare și un set de chei.

O gentă cu bani a fost găsită de polițiști pe marginea DN29A, pe raza comunei Adâncata, din județul Botoșani. În interior au fost găsiți 4.833 de lei, cartea de identitate a unei femei, de 63 de ani, din municipiul Dorohoi, un set de chei, mai multe carduri şi documente, transmite Poliția Română. În doar câteva minute, poliţiştii au găsit posesoarea genții şi i-au dat vestea că i-au recuperat bunurile pierdute. Este vorba despre o pensionară din orașul Dorohoi.

Femeia le-a spus agenților că geanta poziţionată în lateralul portierei ar fi căzut când a deschis ușa autoturismului pentru a cere indicații referitoare la o adresă. Împreună cu soțul său, femeia a venit în localitate pentru a face anumite cumpărături pentru nepoţi în contextul începerii noului an şcolar.

Nenumărate au fost mulțumirile celor doi bunici pentru polițiștii care au reușit să redea bunurile și să le readucă bucuria pe chip.

 


Accesează: