Evenimentul Zilei > International > Dodon se luptă cu trollii și împarte bani rusești invizibili
Dodon se luptă cu trollii și împarte bani rusești invizibili

Dodon se luptă cu trollii și împarte bani rusești invizibili

Igor Dodon, preşedintele Republicii Moldova, a anunţat duminică deschiderea unei platforme de comunicare cu cetăţenii, prin intermediul canalului său de YouTube şi a reţelelor de socializare, informează Radio Chişinău.

Pe această platformă, Igor Dodon promite să răspundă ‘la cele mai importante, interesante şi, de ce nu, provocatoare întrebări venite direct de la cetăţeni”. „Pe această platforma voi vorbi mai puţin despre politică şi mai mult despre oameni, despre viaţa lor, despre ceea ce se întâmpla în jurul nostru zi de zi‘, a scris Igor Dodon duminică, pe pagina sa de Facebook.

Cu toate acestea, printr-un post-scriptum, Igor Dodon a atenţionat că îi va bloca pe ‘trolli’ şi nu le va oferi răspunsuri. ‘Deci nu vă consumaţi timpul şi nu-i încurcaţi pe cei care au de adresat întrebări esenţiale’, a notat preşedintele Republicii Moldova.

Înainte de acest anunț, Igor Dodon și premierul Ion Chicu „amenință” că vor transforma, din februarie 2020, țara într-un șantier. Ei au spus că drumurile vor fi reabilitate cu bani dintr-un credit de jumătate de miliard de dolari promis de Rusia.

Cei doi s-au grăbit să împartă deja banii rusești pentru construcția unei centuri în jurul Chișinăului și reabilitarea a zece drumuri naționale, deși deocamdată se discută cu rușii doar la nivel de idee.

Rusia a mai promis, în 2009, Chișinăului un credit de jumătate de miliard de dolari, dar acordul nici măcar nu a ajuns în Duma de Stat de la Moscova.