Evenimentul Zilei > Monden > Doar în familiile obișnuite frații poartă haine unul de la altul? Să vedeți familiile regale
Doar în familiile obișnuite frații poartă haine unul de la altul? Să vedeți familiile regale

Doar în familiile obișnuite frații poartă haine unul de la altul? Să vedeți familiile regale

Eveniment monden la Londra, vineri seara. Publicul și presa i-au putut admira pe Ducii de Cambridge și pe copiii lor, pășind pe covorul roșu desfășurat în fața The London Palladium, teatru care a găzduit un spectacol pentru copii, cu ocazia sărbătorilor.

Când familia Prințului William a pășit pe covorul roșu, persoanele aflate în fața teatrului a aplaudat și și-au manifestat bucuria. Era pentru prima dată când Ducii de Cambridge apăreau în public cu cei trei copii, prinții George și Louis și prințesa Charlotte. Micuții s-au oprit câteva momente pentru a urmări spiridușii care-i distrau pe invitații care soseau la teatru.

Kate Middleton și Prințul William au fost extrem de încântați de bucuria copiilor lor și de primirea făcută la The London Palladium din West End pentru a urmări spectacolul Pantoland.

În interior, familia princiară a luat loc într-o lojă, dar după puțin timp Prințul William a coborât și a apărut pe scenă pentru un scurt discurs despre spectacolul de pantomimă pe care urmau să-l vadă. Alteța Sa a adus și un omagiu faimoasei actrițe Babrbara Windsor, decedată zilele trecute, pe care a numit-o „comoara națională”.

Sursa foto: Instagram

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.