Doar 794 de fani la Dinamo-Urziceni!

Doar 794 de fani la Dinamo-Urziceni!

EVZ a numărat 794 de spectatori prezenţi ieri în tribunele arenei din Şoseaua Ştefan cel Mare la partida Dinamo-Unirea Urziceni 3-1, din etapa a 26-a a Ligii I la fotbal. Obişnuiţi să se compare cu spartanii, „câinii roşii” au fost doar de 2,64 de ori mai mulţi decât eroii de la Termopile!

Deşi oficialii "roş-albilor" au împărţit bilete elevilor din licee şi persoanelor de pe stradă, fanii au tratat cu indiferenţă şi partida cu Unirea. Dinamo a câştigat cu scorul de 3-1 partida disputată ieri, pe teren propriu, cu Unirea Urziceni (vicecampioana României), prima din cadrul etapei a 26- a a Ligii I la fotbal. "Câinii roşii" au urcat în acest moment pe locul patru în clasamentul primului eşalon, unde vor sta cel puţin până astăzi, dar nu prea au avut cu cine sărbători succesul. Ca de obicei în ultima vreme, suporterii nu s-au înghesuit în tribunele arenei din Şoseaua Ştefan cel Mare, chiar dacă oficialii clubului din "Groapă", din dorinţa de a atrage cât mai mulţi oameni pe stadion, au ajuns să împartă bilete persoanelor de pe stradă sau elevilor de liceu!

Programat la o oră nepotrivită (14.00), în condiţiile în care ieri a fost zi lucrătoare, meciul dintre Dinamo şi Unirea Urziceni n-a adunat nici măcar 1.000 de fani în tribune. S-a cerut demisia lui "Ando"

În prima repriză a întâlnirii, EVZ a numărat - fără a-i lua în calcul pe oficiali şi pe oamenii de ordine - 771 de spectatori. Dintre aceştia, unul era "Lupul singuratic" - celebrul fan al echipei ialomiţene, care îşi însoţeşte favoriţii peste tot.

Ne puteți urmări și pe Google News

În repriza secundă, trimisul EVZ la meci a reluat numărătoarea, mai ales că şi desfăşurarea jocului permitea acest lucru. De data aceasta, la "inventar" au ieşit 794 de spectatori (cu tot cu "Lupul singuratic", care s-a declarat şi "fericit" după golul înscris de Mihalcea).

Probabil că, între timp, au mai ieşit oamenii de la serviciu, iar elevii - de la cursuri şi, în drum spre casă, s-au gândit să facă o escală pentru a urmări o partidă din "Liga lui Mitică"!

Deşi puţini, fanii "câinilor roşii" nu s-au sfiit să-l conteste pe antrenorul Ioan Andone. După golul celor de la Unirea, din tribune s-a cerut iarăşi demisia tehnicianului dinamovist. "Mă aşteptam la asta. Nu-i problemă, sunt doar câteva grupuri răzleţe care mă contestă", a reacţionat "Fălcosul".

"Din păcate, noi am îndepărtat suporterii de stadion. E normal să fie supăraţi, de vreme ce n-am mai câştigat de trei ani niciun trofeu. Sper să luăm Cupa anul ăsta.", IOAN ANDONE, antrenorul echipei Dinamo

Liga I - etapa 26

Dinamo Bucureşti - Unirea Urziceni 3-1 Mehmedovici (19), Dănciulescu (27-penalty), Bakaj (90+1) / Mihalcea (82)

Dinamo: Bălgrădean 6 - Bărboianu 6, Găman 5, Mehmedovici 6, Bordeanu 5, Bakaj 6, Mărgăritescu 5, C. Munteanu 5 (66, Păun 5), V. Munteanu 5 (76, Stănescu), Dănciulescu 6, Alexe 6 (46, Ţucudean 5). Antrenor: Ioan Andone.

Unirea: G. Curcă 5 - Buşcă 5, M. Ioniţă 5, E. Nicu 5, V. Lupu 5, Scărlătescu 4 (73, Tobă 5), G. Marcu 4 (53, Muzac 6), Pădureţu 5 (62, Mera 5), Pătraş 5, Mihalcea 6, Rusescu 5. Antrenor: Marian Pană.

Arbitri: Cr. Sava 7 – Ed. Dumitrescu 7, Ov. Artene 7. Stadion: "Dinamo" – Bucureşti; Spectatori: 794.