Evenimentul Zilei > Actualitate > DOAMNA TEROARE vrea SĂ SE ARUNCE ÎN AER pentru a intra în Paradis. Englezoaica din Kent anunţă o MARE VĂRSARE DE SÂNGE
DOAMNA TEROARE vrea SĂ SE ARUNCE ÎN AER pentru a intra în Paradis. Englezoaica din Kent anunţă o MARE VĂRSARE DE SÂNGE

DOAMNA TEROARE vrea SĂ SE ARUNCE ÎN AER pentru a intra în Paradis. Englezoaica din Kent anunţă o MARE VĂRSARE DE SÂNGE

O mamă britanică din Kent, cunoscută drept Doamna Teroare, a promis că va deveni prima femeie din ISIS care se va sinucide aruncându-se în aer.

În amintirea primei femei cecene care s-a aruncat în aer în anul 2000, Sally Jones, care are 47 de ani, a postat un mesaj în care susţine că ştie care este preţul accesului în Paradis: “Ştiu ce fac, Paradisul are un preţ şi sper că acesta va fi preţul pentru el.”

Doamna Teroare a plecat în Siria în anul 2013 împreună cu fiul ei şi de atunci a fost una dintre cele mai active voci ale grupării teroriste care terorizează această ţară, dar şi alte state de pe tot mapamondul. Femeia, care se pare că este lidera unui grup de femei teroriste, s-a convertit la Islamism şi este cunoscută pentru trecutul ei legat de muzica punk şi rock.

Jones foloseşte numele Umm Hussain în prezent, iar declaraţia ei de război vine în contextul în care ISIS ar intenţiona să antreneze femei pentru atacuri sinucigaşe cu bombă.