„Mircea Negulescu lua lumină de la Bucureşti. Vlad nu a făcut aceste lucruri de nebun, era ameninţat sub diverse metode. Aveam deja o relaţie de prietenie, dragoste virtuală cu Negulescu. Nu şi-a permis niciodată să îmi spună aceste lucruri. Avea o relaţie de prietenie cu Vlad prin mine. A încercat printr-o altă persoană. I-a spus lui Vlad că mă iubeşte, dar vrea Onea să o aresteze. El e un nenorocit, eu nu ştiu ce să mă fac fără ea, dar trebuie să o salvăm.

A încercat Onea să mă facă martor sub acoperire luată de mână de Negulescu. Mi-a făcut dosar penal Alfred Savu. Când eram audiată de Alfred Savu, Negulescu a stat lângă mine pe scaun să mă încurajeze. Negulescu mi-a spus să îmi iau cămaşă albastră să fim îmbrăcaţi la fel. Au vrut să.mi întindă o capcană. De faţă cu fratele meu, Negulescu şi Onea mi-au spus să îl denunţ pe Sebastian Ghiţă că urmează să îi facă dosar", a declarat Andreea Cosma, la România TV.

Andreea Cosma a mai susținut că i-a trimis şefului DNA Prahova, Lucian Onea, un link către un verset din Biblie. 

"I-am dat un link lui Onea din Biblie, l-a primit, dar nu m-a blocat. I-am mai dat câteva mesaje de atunci.", a mai spus Cosma.