După doar un an de zile, zvonurile conform cărora cuplul format de Brigitte și Florin pastramă urmează să se destrame au început să apară, scrie Cancan.

S-ar părea că relația lor nu mai este ce a fost acum un an de zile, tensiunea atingând cote maxime recent, când Florin Pastramă și-a scos la vânzare șaormeria pe OLX, cerând pe ea 57.000 de euro.

O sursă din anturajul celor doi a declarat că „despărțirea lor e iminentă” și a făcut dezvăluiri despre modul în care cei doi și-au început afacerile împreună.

„Doar șaormeria îi mai ține legați. Firma e a lui Florin, iar banii investiți sunt ai ei. Din această cauză au decis să o vândă. Vor să își încheie socotelile amiabil înainte de divorț. Atât Brigitte, cât și Florin încearcă să nu arate că se confruntă cu anumite probleme în cuplu, dar despărțirea lor e iminentă”, a declarat aceasta.

Deși momentan doar șaormeria a fost scoasă la vânzare, în anul 2018, cei doi au investit împreună într-un cartier de vile din Ștefănești, proiect ce al valora sute de mii de euro.