Un cuplu celebru din România a ajuns la divorț după 11 ani de căsnicie. Milionarul „Coca Cola” și cunoscuta prezentatoare păreau să aibă o relație solidă, chiar invidiată de mulți apropiați și nu numai. Și asta deoarece încercau să își țină problemele departe de ochii lumii, scrie Cancan.

Încă din primele zile ale anului 2019, vedeta a răbufnit pe rețelele de socializare, postând un mesaj în care a dezvăluit câteva dintre problemele pe care le are cu partenerul de viață. Știrista a subliniat că a tăcut mult prea multă vreme, iar acum vrea doar să își exprime public dezamăgirea pe care o simte în suflet.

Fosta știristă a renunțat la carieră pentru a se dedica complet familiei și consideră că și-a jucat perfect rolul de soție, dar și de mamă pentru cei doi fii ai săi, după cum chiar ea mărturisea: „Am jucat în ultimii ani rolul mamei și al soției. Eu zic că l-am jucat exem­plar, sincer. Fără public, dar exem­plar, spre perfecțiune. Cred că nu există carte de parenting pe care să n-o fi citit! În română sau în engleză”.

Atât fosta prezentatoare, cât şi milionarul „Coca Cola “au, din căsătoriile anterioare, câte un copil. Vedeta a fost căsătorită anterior cu un fost ministru al Sănătăţii, de care a divorţat în 2005.

Te-ar putea interesa și: