Evenimentul Zilei > Actualitate > DISPUTĂ la cuțite între Cosmin Cernat și Dorin Chiotea pe marginea EȘECULUI lui Marian Oprea de la Rio. ” N-A VRUT NIMIC ieri în calificările de la triplusalt. Poate ar trebui să dea ÎNAPOI BANII pe biletele de avion”
DISPUTĂ la cuțite între Cosmin Cernat și Dorin Chiotea pe marginea EȘECULUI lui Marian Oprea de la Rio. ” N-A VRUT NIMIC ieri în calificările de la triplusalt. Poate ar trebui să dea ÎNAPOI BANII pe biletele de avion”

DISPUTĂ la cuțite între Cosmin Cernat și Dorin Chiotea pe marginea EȘECULUI lui Marian Oprea de la Rio. ” N-A VRUT NIMIC ieri în calificările de la triplusalt. Poate ar trebui să dea ÎNAPOI BANII pe biletele de avion”

Jurnaliștii Dorin Chiotea și Cosmin Cernat duc o reală dispută în comentarii pe pagina de Facebook a lui Chiotea, într-o postare în care acesta din urmă îl acuză pe sportivul Marian Oprea că nu și-ar fi dat absolut deloc interesul în proba de la tripusalt desfășurată luni și că, mai mult, nici măcar nu are vreun regret pentru prestația – spune jurnalistul – rușinoasă.

Avem 97 de sportivi la Rio 2016, dar unul singur și-a bătut joc de noi. Toți ceilalți AU ÎNCERCAT ceva. Chiar și băieții de la doi rame, ajunși cu 24 de secunde în urma locului 1 din semifinală. Chiar și fata care a abandonat la maraton, după 15 km la 35 grade. Una e să fii ÎNVINS, alta e să PĂCĂLEȘTI sportul.
Marele atlet Marian Oprea (nu-s ironic!) N-A VRUT nimic ieri în calificările de la triplusalt. Nici măcar regrete nu are și e ditamai vicecampionul olimpic. "Ratarile" pragului la toate cele trei încercări maschează în cel mai fericit caz impotența sa atletică. O rușine ce nu poate fi trecută cu vederea, în pofida declarațiilor sale seci! Poate ar trebui să dea înapoi banii pe biletele de avion…”, a scris Dorin Chiotea pe pagina sa de Facebook.

La scurt timp, Cosmin Cernat se arată indignat de acuzele lui Chiotea la adresa lui Marian Oprea, susținând că îl cunoaște pe sportiv de foarte multă vreme și că în mod sigur prestația sa foarte slaba de la Rio are dedesubturile ei. ”Îl cunosc de peste 15 aniinsa ceva s-a intamplat! Nu stiu cenu am vorbit cu eldar e acelasi atlet care a castigat medalii pe ploaie sau din ultima incercare! Asa ca nu pot fi de acord cu ce ai scris. Marian nu si-a batut joc niciodata de sport si de atletism! Dupa felul in care a alergat pe elan parea accidentatdar nu am confirmarea. Nici viteza pe elan nu era cea obisnuita. ”, a fost replica lui Cernat.

Chiotea continuă acuzațiile în ciuda încercării lui Cernat de a-i găsi justificare lui Oprea: ”Nu a declarat nimic de accidentare, bate câmpii cu altceva.”, i-a replicat lui Cernat jurnalistul de la Realitatea TV.

Marian Oprea nu a reușit să intre în finala probei de triplu salt din Jocurilor Olimpice de la Rio, ratând toate cele trei sărituri efectuate în cadrul calificărilor. Sportivul se declară și el dezamăgit de evoluția sa, însă nu reușeste să găsească o explicație pentru eșecul de luni.

În vârstă de 34 de ani, Marian Oprea a fost vicecampion olimpic la JO din 2004 de la Atena, iar în 2008 la Beijing s-a clasat pe locul 5. La JO de la Londra din 2012 nu a participat din cauza unei accidentări, scrie digisport.ro

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: