Evenimentul Zilei > Actualitate > Dispariție misterioasă în București. Este căutată cu disperare de familie
Dispariție misterioasă în București. Este căutată cu disperare de familie

Dispariție misterioasă în București. Este căutată cu disperare de familie

Anton Natalia, o femeie bolnavă de Alzheimer, a dispărut joi după amiază în București, împreună cu câiinele ei

Apel disperat făcut de un bucureștean pe rețeaua de socializare! Cătălin , un tânăr din Bucuresti, a postat pe pagina sa de facebook un apel în care solicită ajutor pentru a-și găsi mama, care a dispărut joi după amiază de acasă. Băiatul spune că mama lui, care răspunde la numele de Natalia, este bolnavă de Alzheimer, grad avansat, femeia având la momentul dispariției, împreună cu ea, un cățeluș microcipat , pe care îl cheamă Aki, scrie cancan.ro.

Femeia a fost văzută ultima dată în jurul orei 16, în zona magazinului Carrefour Orhidea din cartierul Colentina, aceasta fiind îmbrăcată cu o geacă roșie și încălțată, cel mai probabil, cu pantofi albi

„Ajutaţi-mă s-o găsesc pe mama! A dispărut astazi, 10.10.2019 din zona Giuleşti, ultima oară a fost văzută în zona Carrefour Orhideea in jurul orei 16. Suferă de Alzheimer, grad avansat. Răspunde la numele de Nadia ( Anton Natalia în buletin) Este îmbracată într-o geacă rosie (poza) posibil pantofi albi. Ţinea câinele lipit în braţe care răspunde la numele de Aki (este microcipat)!!!
Orice informaţie poate fi de ajutor!”, este mesajul postat de fiul femeii dispărute.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.