Evenimentul Zilei > Actualitate > Dispariție misterioasă. Concurent la „Chefi la cuțite”, de negăsit din luna martie
Dispariție misterioasă. Concurent la „Chefi la cuțite”, de negăsit din luna martie

Dispariție misterioasă. Concurent la „Chefi la cuțite”, de negăsit din luna martie

Un fost concurent la show-ul Chefi la Cuțite a dispărut de aproximativ trei luni și nimeni nu știe unde poate fi găsit.

Este vorba despre bucătarul Mihai Csillag despre care familia nu mai are nici o informație de foarte multă vreme. Familia a anunțat dispariția tânărului la poliție, însă ancheta bate pasul pe loc, iar cei care investighează cazul nu au nici un indiciu care să-i pună pe urmele tânărului dispărut.

Drept urmare, mama fostului concurent de la Chefi la cuțite a solicitat ajutor pe Facebook, disperată că nu a primit nici un semn de atâta timp.

În lipsa unor informații oficiale, de la anchetatori, mama lui Mihai a transmis un mesaj pe Facebook, cerând ajutorul celor care l-ar putea găsi.

„Dragi prieteni, am o mare rugăminte la voi, să mă ajutați în găsirea fiului meu care a dispărut fără urmă. ‼️ Suntem disperați să îl găsim‼️”, a scris femeia pe Facebook.

Ultima oară a fost văzut în martie

Mihai Cristian Csillag, bucătar de meserie, nu a mai putut fi contactat încă din luna martie a acestui an. El a dispărut, pur și simplu, fără să spună nimănui un cuvânt.

„Nimeni nu a mai putut să dea de el nici pe messenger, nici pe mail, nici pe nimic. Numărul de telefon al lui este tot timpul închis. Nici fosta lui prietenă, din ce mi-a spus ea, nu ar mai fi vorbit cu el de aproape doi ani de zile, dar foarte rar”, a relatat Răzvan Ivan, prietenul dispărutului, pentru Observator.

Surse din anchetă spun că singura informaţie pe care o au este că un prieten l-ar fi văzut în luna martie în Braşov.

Multe lucruri nu se leagă în acest caz

Ultimele informații despre Mihai Csillag datează din luna martie, când tânărul și-a luat o locuință cu chirie în zona de nord a municipiului București. De aceea, unchiul băiatului a sesizat dispariția sa la poliţia Capitalei.

Prietenul tânărului bucătar susține că sunt multe lucruri care nu se leagă în acest caz.

„Sunt foarte multe lucruri care nu se leagă. El nu-şi întrerupea niciodată legătura cu prietenii. Brusc a început să blocheze pe toată lumea, a dispărut subit. Era anti-droguri, anti-fumat, anti-alcool. Probleme cu banii nici nu se pune problema”, a precizat Răzvan Ivan.

Mihai era pasionat de bucătărie de mic copil și de aceea a și participat la emisiunea Chefi la Cuţite în anul 2017. Tânărul a muncit, în 2019, o perioadă ca bucătar personal la o familie de peste Ocean, în New York, iar în pandemie a mers în Austria.